Verzorgende, Markelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Wil jij graag als Verzorgende aan de slag?
 • Ben jij iemand die houdt van samenwerken met collega’s?
 • Weet jij wat cliënten waardevol vinden voor hun optimale woon- en leefomgeving?

Dan willen we jou graag!

Je komt als Verzorgende te werken in een kleinschalig team en omgeving. Dit betreft de Anholtskamp in Markelo. Wij zijn op zoek naar een flexibele, vlotte collega wegens uitbreiding met VPT plekken.
Anholtskamp heeft 4 kleinschalige afdelingen waarvan 1 somatiek en 3 pg. Er hangt een goeie sfeer: je vult elkaar aan en kwaliteiten worden gebundeld en ingezet. Je collega’s zijn gemengd qua aantal jaren werkervaring. Je kan dus veel van elkaar leren. De Anholtskamp is kleinschalig wonen en je zult samen met je collega’s de verantwoordelijkheid dragen over bewoners.

Alle diensten worden gepland: ochtend, middag, avond, weekend en ook nachtdiensten. Dit zijn veelal lange diensten van 7 a 8 uur. Samen zijn we verantwoordelijk voor verschillende aandachtsvelders taken en de evv’ers zijn verdeeld.

Heb jij (bijna) een Verzorgende diploma? Ook dan zouden we graag met je willen kennismaken!

Nu wil jij graag weten hoe het werken op de Anholtskamp is. Laat me je hierin meenemen,

De Anholtskamp bevindt zich midden in Markelo. Naast kleinschalige woonconcepten voor mensen met geheugenproblemen biedt de Anholtskamp ook appartementen voor mensen met lichamelijke beperkingen. In twee woongroepen wonen zes bewoners, één woongroep heeft acht bewoners.

Wie ben jij

 • Je bent gediplomeerd Verzorgende IG
 • Je bent zelfstandig en je houdt van afwisselende werkzaamheden
 • Je bent daadkrachtig en kunt beslissingen nemen wanneer nodig
 • Jij weet situaties goed in te schatten en kan hierbij adequaat handelen
 • Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken.  
 • Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om er te zijn voor onze cliënten
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 35 maximaal € 3.025,81 bruto per maand op basis van 36 uur
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%

Wij geloven in Waardevol Werken. Iedereen wil toch graag zingeving in de inhoud van het werk, maar ook voldoende tijd voor het gezin, hobby's en andere zaken? Klinkt jou dat ook zo goed in de oren? En wil je daar meer van weten? Dan helpen wij je daarbij! Met de Ipad kun je makkelijk en snel je werk doen. Daarom krijg je die van ons. Verder werken we graag met de nieuwste technologische snufjes. Van electronische cliëntendossiers tot het inzetten van een robot. Zo zal jij de zorg gaan leveren. Is dat wat jij het liefste doet? In jouw vak is het bijhouden van je kennis heel belangrijk. Het leerplein staat bomvol leerzame elearnings en trainingen. Hier kun je gebruik van maken en leren op de momenten wanneer het jou uitkomt.    

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland? 

Bijzonderheden

Interesse

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected] 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier Visie Carintreggeland 

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Markelo, Carintreggeland Huis Het Anholtskamp
Postcode 7475CZ
Stad Markelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 15-03-2023
Reageer voor 15-04-2023
Nummer 116872

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland