Verzorgende, niveau 3 (IG) of Verpleegkundige, niveau 4 in de wijk
Carintreggeland

Functieomschrijving

  • Zoek jij een functie met vrijheid waarbij je de wijk in gaat?
  • Sta je open voor een wijkteam met een divers cliënten bestand?
  • En zorg jij voor wat vernieuwing in ons team?
     

Dan maken wij heel graag kennis met jou!

In de wijk Hasselerborgh zoeken wij een nieuwe collega die ons team kan versterken. Een mooie wijk waarbij we werken met continue diensten. We werken met een ochtenddienst van 8 uur, een avonddienst van 8 uur en een aantal kortere diensten van ongeveer 4 a 5 uur. Een mooie functie waarbij je dus lekker wat uren kunt maken.
Onze teams werken nauw samen (Hasselerborgh en Slangenbeek). We hebben een grote variatie aan cliënten, van vrij jonge cliënten tot ouderen, en cliënten met diverse geloofsovertuigingen en culturen. Wij als zorgprofessionals van Carintreggeland zorgen ervoor dat we een luisterend oor bieden maar uiteraard vooral de allerbeste zorg. We hebben chronische zorgvragers en steeds meer korte zorgvragen waar we tijdelijk intensieve zorg bieden. Wij voeren regelmatig verpleegtechnische handelingen uit en er wordt veel samengewerkt met diverse disciplines.

Ons team telt 12 medewerkers. Ook ons team is gemengd; zowel wat betreft opleidingsniveau als leeftijd. We zijn een open team, we leren van elkaar en met elkaar. We vinden het belangrijk dat iedereen zijn kwaliteiten kan laten zien en we willen elkaar versterken. Een team dat open staat voor vernieuwing, waar de sfeer altijd goed is! Wij staan voor waardevol werken!
En wij… willen heel graag jou toevoegen aan onze twee teams!

Wie ben jij

  • Jij bent de collega die afwisseling in zorgvraag en cliënten als een uitdaging ziet
  • Een gemotiveerde zorgprofessional die goed kan samenwerken
  • Een zelfstandige collega die graag onderdeel wil zijn van ons fijne team
  • Jij bent spontaan en oprecht geïnteresseerd in onze cliënten en biedt passende zorg
  • Een trotse bezitter van het diploma Verzorgende IG of Verpleegkunde niveau 4

Je vindt bij ons

  • De mogelijkheid om direct aan de slag te gaan! 
  • Een vast contract, klaar om door jou getekend te worden
  • Beloning volgens CAO VVT FWG 35. Maximaal €  2.845,21 bruto per maand op basis van 36 uur. (als verzorgende) 
  • Ieder jaar 8% vakantiegeld én een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% 
  • Een fijn team met collega’s die niet kunnen wachten om jou te verwelkomen!

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt de regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Bijzonderheden

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk hier 

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebookpagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, wijkverpleging
Postcode 7552 ML
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Petra Steenhagen; 06-34361968 of Hetty Post: 06-34354212.
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige in de wijk
Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Wijkziekenverzorgende
Publicatiedatum 08-10-2021
Reageer voor 15-11-2021
Nummer 71682

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland