Verzorgende (18-32 uur per week, Deventer)
Zorggroep Solis

Functieomschrijving

In de wijken Spikvoorde, Borgele en Zandweerd bieden we thuiszorg aan en op onze locaties in deze wijken bieden we woonzorg en verpleeghuiszorg aan. Dit betekent een diversiteit aan taken door de verschillende zorgvragen. We vinden het leef plezier van de cliënten belangrijk en zetten ons in om hen hierin te ondersteunen naast onze zorgtaken.

Het is 7.30 uur. Je belt aan bij mevrouw Lindeboom. Zij krijgt ondersteuning bij het douchen en het verzorgen van een wond aan haar elleboog. Vanmorgen duurt het langer dan normaal voor ze de deur open doet. Je ziet dat ze moeilijk loopt en vraagt hoe dat komt. Mevrouw vertelt dat ze de avond ervoor een rare beweging heeft gemaakt en last heeft van de spieren in haar rug. Ze geeft aan veel pijn te hebben bij het opstaan. Je geeft mevrouw Lindeboom het advies om zelf de fysiotherapeut te bellen en te vragen om bij haar langs te komen om hier naar te kijken. Dit vindt ze fijn. Je helpt mevrouw met douchen en daarna verbind je de wond op haar elleboog. Je ziet dat de wond goed geneest en besluit in overleg met mevrouw Lindeboom om later met het specialistisch verpleegkundig team te overleggen of het behandelplan moet worden aangepast. Je adviseert mevrouw om het rustig aan te doen met haar rug en het warm te houden zodat haar spieren kunnen ontspannen.

Je zet de kwaliteit van de zorg rondom de cliënt op de eerste plaats en draagt dit uit. Je hebt oog en oor voor wat de cliënt bezig houdt en probeert hier zo veel mogelijk op aan te sluiten.

Functie eisen

Jij:

  • hebt affiniteit met de ouderenzorg en je hebt oog voor de mens achter de cliënt
  • kunt zowel samen als zelfstandig werken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • stemt samen met de cliënten en diens mantelzorgers de (zorg)behoefte af en kijkt altijd vanuit de mogelijkheden van de cliënt
  • staat open voor vernieuwing en bent zelfverzekerd, flexibel, meedenkend, creatief en zorgzaam
  • houdt het overzicht en kunt snel schakelen in de verschillende situaties

Inschaling

Salaris
Het salaris bedraagt bruto per maand bij een volledige werkweek (36 uur per week) voor verzorgende IG maximaal € 2.468,58 (FWG 30). De aanstelling is voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden. Vanaf 2020 is er binnen de CAO sprake van een volledige 13e maand.

Bijzonderheden

Scholing
Wij werken met het Solis Leerplein, hier heb je gemakkelijk en snel in beeld wanneer je weer geschoold moet worden voor bijvoorbeeld één of meerdere voorbehouden of risicovolle handelingen. Ook zijn er allerlei e-Learning modules beschikbaar die je kunt volgen.

Meer informatie?
Neem contact op met Ciska de Groot, verpleegkundig hoofd, tel.: 06 – 82 96 23 63.

Solliciteren?
Je kunt reageren via www.zorggroepsolis.nl/vacatures. Een referentenonderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Medewerkers hebben voorrang volgens interne procedure.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden Solis vergoed.

Type Vacature
Intern nummer 164
Organisatie Zorggroep Solis
Locatie Zorggroep Solis in Deventer
Postcode 7413AP
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 18
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 28-10-2019
Reageer voor 22-11-2019
Ingangsdatum 28-10-2019
Nummer 49200

Zorggroep Solis

Zorggroep Solis verleent sinds 1267 zorg aan mensen in Deventer en omgeving. We weten de weg in de zorgwereld. Van begin tot begeleiding in de laatste levensfase. Tot Zorggroep Solis behoren: woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, De Bloemendal, Groote & Voorster, St Jurriën en Spikvoorde, Hospice de Winde, Ortis paramedische praktijken, Vte en Buro Saartje voor bemiddeling in huishoudelijke hulp. Zorggroep Solis heeft bovendien een chronische pijnkliniek en een centrum voor palliatieve dag- en intervalzorg.

Meer over Zorggroep Solis