Verzorgende 3 IG (Enschede West)
Zorggroep Manna

Functieomschrijving

Ben jij iemand die van aanpakken weet? Durf jij initiatief te nemen en kan jij collega’s enthousiasmeren? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Team Enschede West is een klein, gedreven enthousiast en zelfstandig team die op zoek is naar een collega verzorgende 3IG om ons team te versterken. Wij hechten veel waarde aan gelijkwaardigheid en een open communicatie, zowel met elkaar als met de cliënt. We werken weliswaar zelfstandig, maar we staan er nooit alleen voor.
Ons wijkkantoor is gevestigd aan de Pathmossingel/Janninksweg.  Onze wijk is breed; Boswinkel, Pathmos, Stadsveld en Helmerhoek.  

Organisatievisie
Manna levert ondersteuning en persoonlijke aandacht voor iedereen vanuit een christelijke basis. Voortdurend verbeteren en professionaliteit zijn voor onze medewerkers vanzelfsprekend.

Wat houdt de functie in?
Een Verzorgende 3IG in de wijkverpleging heeft een signalerende rol, daarnaast ben je ook EVV-er voor een aantal cliënten. Tijdens je werk anticipeer je op de situaties die je tegenkomt, zo kan het zijn dat je moet overleggen met een arts of familie. Ook heb je binnen het team een teamrol, die aansluit bij je interesses.

Functie eisen

Wat vragen wij?

 • Je bent minimaal gediplomeerd Verzorgende 3IG
 • Je bent zelfstandig en flexibel inzetbaar in verschillende diensten (ochtend-/middag-/avond- en weekenddiensten), ook tijdens vakantieperiodes
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden zowel gericht op de client, collega’s en andere disciplines
 • Je bent iemand die samen met het team de schouders eronder wilt zetten
 • Het team en cliënten kunnen op je bouwen

Inschaling

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een contract met het aantal uren dat bij jou past
 • In eerste instantie bieden wij een tijdelijk contract. Bij goed functioneren bestaat de mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde tijd
 • Een goede werksfeer met enthousiaste collega’s
 • Er is ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën
 • Mogelijkheid tot gebruik van dienstfiets of dienstauto tijdens je werk
 • Een salaris in FWG schaal 35 conform de cao VVT. Daarnaast hebben wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: een goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen bij pensioenfonds Zorg en Welzijn, diverse mogelijkheden tot scholing, reiskostenvergoeding, een eindejaarsuitkering van 8,33% en een actieve personeelsvereniging

Heb je nog twijfels over het werken in de wijkverpleging? Dan bieden wij de mogelijkheid om eens mee te lopen en een kijkje te nemen.

Bijzonderheden

Enthousiast?
Reageren kan door je sollicitatie te sturen naar afdeling P&O via [email protected]
Heb je inhoudelijke vragen over de functie dan kan je bellen met Kylie Schenk, bereikbaar via 053-3030600.
Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, dan kan je bellen naar P&O 053-3030600 of een whatsapp sturen naar nummer 06-18484526. Het bericht wordt gelezen van maandag t/m donderdag (kantooruren) en vrijdagochtend.

Wij vragen aan iedere nieuwe medewerker een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). De kosten worden vergoed door Manna.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Werkplein
Organisatie Zorggroep Manna
Locatie Zorggroep Manna Thuiszorg - Enschede
Postcode 7545NA
Stad Enschede
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Kylie Schenk
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 13-01-2023
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 01-04-2023
Nummer 116958
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Manna

Manna biedt een totaal pakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan burgers in Twente met een ondersteunings- en/of zorgvraag. We doen dit liefdevol, dichtbij, in uw eigen context en bij u thuis of in kleine locaties. Onze zorg- en dienstverlening wordt verleend door gepassioneerde medewerkers en vrijwilligers. We doen dit vanuit kleine teams, lokaal in de wijk. De teams zijn slagvaardig en zichtbaar. De verantwoordelijkheid ligt laag. In onze houding willen we cliënten en bewoners van de locaties uitdagen in het nemen en benutten van eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden. Manna verbindt en zet het (in)formeel (christelijk) netwerk rond elke cliënt in.

Meer over Zorggroep Manna