VERZORGENDE 3-IG (De Eschpoort)
Liberein

Functieomschrijving

 

Ga je voor standaard zorg of voor liefdevolle zorg?

Bij Liberein streven we er naar om mensen die zorg nodig hebben het beste te bieden en een gelukkig gevoel te geven. Samen een bosje bloemen op de vaas zetten. Even babbelen bij de koffie. Of gewoon gezellig de dag doornemen. Liefdevolle zorg. Basis voor geluk. Daar gaan we voor bij Liberein!

Op onze woonzorgvoorzieningen in Enschede en Glanerbrug bieden wij liefdevolle zorg aan cliënten met complexe zorgvragen. Dit betreft geriatrische revalidatie, ELV, chronische somatiek en chronische psychogeriatrie aan ouderen en soms (jong) volwassenen. Ook zijn er specifieke doelgroepen als korsakov, jong volwassenen met dementie en geronto psychiatrie. Daarnaast bieden wij ook thuiszorg aan nog zelfstandig wonende ouderen en (jong) volwassenen in Enschede en Glanerbrug.

Voor onze locatie De Eschpoort, somatiek afdeling, zijn wij zo spoedig mogelijk op zoek naar kandidaten voor de uitdagende functie van verzorgende 3-IG.

Je werkt in een zelf organiserend cliëntteam, dat bestaat uit collega’s met verschillende functies. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor een veilige woonomgeving, waar ouderen met plezier verblijven. Je werkt samen met zorgmedewerkers en behandelaren, maar ook met mantelzorgers en vrijwilligers. Je staat samen met jouw team voor het welbevinden en de gezondheid van onze cliënten. Liefdevolle zorg. Basis voor geluk.

Functie eisen

  • je bent in het bezit van het diploma verzorgende niveau 3-IG;
  • je hebt recente werkervaring;
  • je beschikt over sociale vaardigheden voor een respectvolle omgang en communicatie met ouderen en hulpverleners;
  • je toont initiatief en creativiteit in het bedenken van oplossingen en je bent flexibel inzetbaar;
  • je bent een teamplayer, waarbij het geven en ontvangen van feedback, de sfeer en teamgeest ook voor jou belangrijk zijn;
  • je hebt een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Liberein. Liberein draagt zorg voor de kosten.

Inschaling

Liberein is een organisatie waarin vanzelfsprekend zorg voor de cliënt en zorg voor de medewerkers centraal staat. Liefdevolle zorg. Basis voor geluk. Ook een aangename werksfeer vinden wij van groot belang. Onder prettige werkomstandigheden werkt iedereen immers beter!

Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT FWG, functiegroep 35 (minimaal € 1.838,35 – maximaal € 2.668,93).

Type Werkplein
Intern nummer 2020-07
Organisatie Liberein
Locatie Liberein, locatie de Eschpoort in Enschede
Postcode 7511AD
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Charissa Lunding, via telefoonnummer: 053-4826688.
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 07-02-2020
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 28-02-2020
Nummer 50732
Doorsturen Bekijk PDF

Liberein

Kom werken in de dynamische wereld van de ouderenzorg Dynamisch? Zorgen voor ouderen? Jazeker! Ouderen hebben een heel leven achter de rug, met prachtige verhalen om van te leren. Hun zorgvraag is complex, waardoor jouw kennis en vaardigheden flink op de proef worden gesteld. Een verslechterde gezondheid maakt ouderen kwetsbaar. Maar hoe mooi is het dan, als jij ze kunt helpen om hun kracht te vinden. En zoveel mogelijk het leven kunt laten leiden, zoals zij dat zelf wensen. Bij Liberein krijgen bewoners en cliënten alle ruimte voor hun eigen leefstijl en zelfontplooiing. Ook ouderen moeten immers hun dromen en ambities kunnen waarmaken. Kom jij ons daarbij helpen? Wij bieden je een dynamische werkomgeving. Kom jij ons daarbij helpen? En maak je bij ons jouw dromen en ambities waar? Vitaliteit en ontwikkeling Wij bieden je een dynamische werkomgeving en hebben daarnaast jouw vitaliteit en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Wij ondersteunen je om “Fit voor jouw werk”te blijven door vele activiteiten met collega’s te organiseren zoals bijvoorbeeld workshops Mindfulness, stopen met roken, Yoga, schaatsclinics, hardlopen of Nordic Walking, maar ook stimuleren wij dat je je kunt ontwikkelen door opleidingen te volgen of leerervaringen op te doen.

Meer over Liberein