Verzorgende 3IG - Enschede Centrum
Zorggroep Manna

Functieomschrijving

Alle zorgteams van Manna zijn samensturend en hebben daardoor veel verantwoordelijkheid zodat ze slagvaardig kunnen werken waarbij de wens van de cliënt voorop staat. Graag willen we cliënten uitdagen in het nemen en benutten van eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden. Eigen regie en zelfstandigheid van de cliënt hebben wij hoog in het vaandel.

Team Enschede centrum

Team centrum bestaat uit 10 collega’s met verschillende achtergronden en opleidingen van niveau 3 t/m 6. Ook zijn er collega’s met extra aandachtsgebieden zoals complementaire zorg en zorgtechnologie. Samenwerken staat in dit team centraal, er is veel flexibiliteit en er wordt naar elkaar omgekeken. Het  team plant regelmatig gezellige uitjes met elkaar en zouden het leuk vinden als jij daar bij komt!

Het werkgebied van het team heeft te maken met verschillende zorgvragen zoals; hart- en vaatproblematiek, psychogeriatrisch, wondzorg, revalidatiezorg en palliatief/terminale zorg. 

Team centrum werkt vanuit Gezondheidscentrum de Oosterpoort. Vanuit de Oosterpoort heeft het team veel contacten met andere disciplines en kunnen zij laagdrempelig met hen samenwerken. 

Wat houdt de functie in?

Als verzorgende 3IG in de wijkverpleging lever je zorg volgens het zorgplan uit het elektronisch cliënten dossier (ECD). Daarnaast heb je aanvullende taken met betrekking tot een teamrol. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en organisatie van de zorg.

Wat vragen wij?

 • Een gediplomeerd Verzorgende 3IG
 • Ervaring in de wijkverpleging is een pre
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Collegiaal en zelfstandig kunnen werken
 • Je bent flexibel inzetbaar in verschillende diensten
 • Je vindt het gezellig om mee te gaan met onze uitjes!

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een contract voor 7 maanden met uitzicht op een verlenging voor onbepaalde tijd.
 • Een goede werksfeer met enthousiaste collega’s
 • Er is ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën
 • Er zijn elektrische fietsen beschikbaar, die je kan gebruiken om door het centrum van Enschede te fietsen naar cliënten.
 • Een salaris in FWG schaal 35 conform de cao VVT. Daarnaast hebben wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: een goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen bij pensioenfonds Zorg en Welzijn, diverse mogelijkheden tot scholing, reiskostenvergoeding, een eindejaarsuitkering van 8,33% en een actieve personeelsvereniging.

Enthousiast?

Reageren kan door je sollicitatie te sturen naar afdeling P&O via [email protected]
Voor vragen over de inhoud van de functie kan je terecht bij Evelien Brinkhuis Wijkverpleegkundige, bereikbaar via 06-10017394 of e. [email protected]

Wij vragen aan iedere nieuwe medewerker een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). De kosten worden vergoed door Manna.

Type Werkplein
Organisatie Zorggroep Manna
Locatie Zorggroep Manna Thuiszorg - Enschede
Postcode 7545NA
Stad Enschede
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 10-10-2022
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 01-01-2023
Nummer 112505
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Manna

Manna biedt een totaal pakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan burgers in Twente met een ondersteunings- en/of zorgvraag. We doen dit liefdevol, dichtbij, in uw eigen context en bij u thuis of in kleine locaties. Onze zorg- en dienstverlening wordt verleend door gepassioneerde medewerkers en vrijwilligers. We doen dit vanuit kleine teams, lokaal in de wijk. De teams zijn slagvaardig en zichtbaar. De verantwoordelijkheid ligt laag. In onze houding willen we cliënten en bewoners van de locaties uitdagen in het nemen en benutten van eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden. Manna verbindt en zet het (in)formeel (christelijk) netwerk rond elke cliënt in.

Meer over Zorggroep Manna