Verzorgende 3IG - Enschede Noord (uren in overleg)
Manna

Functieomschrijving

Als Verzorgende 3IG zorg je ervoor dat de mensen zelfstandig kunnen blijven wonen. Je bent onderdeel van een professioneel, zelfstandig wijkteam in Enschede Noord.
Het kantoor van team Noord zit in buurtcentrum Beien. We zijn een hecht en fijn team. Bij ons staat samensturing hoog in het vaandel.

Organisatievisie

Manna levert ondersteuning en persoonlijke aandacht voor iedereen vanuit een christelijke basis. Voortdurend verbeteren en deskundigheid zijn voor onze medewerkers vanzelfsprekend.

Wat houdt de functie in?

Een Verzorgende 3IG in de wijkverpleging verleent methodisch, proces-, resultaat- en cliëntgericht zorg, vanuit een elektronisch cliëntendossier. Samen met je collega’s bevorder je zoveel mogelijk het zelfmanagement, herstel en kwaliteit van leven van de cliënten. Jij signaleert kwetsbaarheden, risicofactoren en veranderingen in de gezondheidstoestand. Je beschikt over goede communicatieve- en sociale vaardigheden en jouw positieve instelling draagt bij aan onze prettige werksfeer.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om een coördinerende teamrol te vervullen, bijvoorbeeld op het gebied van zorgtechnologie, complementaire zorg, informele zorg, of deskundigheidsbevordering. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor een kwalitatief “mooi stukje thuiszorg”.

Functie eisen

Wat zoeken wij?

 • Je bent minimaal gediplomeerd Verzorgende 3IG
 • Je bent iemand die initiatief neemt en zowel zelfstandig als samen goed kan werken
 • Je hebt aandacht voor de belevingswereld van de cliënt 
 • Je hebt kennis van verschillende ziektebeelden
 • Je bent communicatief sterk
 • Je kunt methodisch werken en rapporteren.

Inschaling

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een functie voor bepaalde tijd gedurende een jaar met de intentie om dit om te zetten naar een vast dienstverband 
 • Een ruime inwerkperiode met goede begeleiding.
 • Het aantal arbeidsuren is in overleg
 • Een goede werksfeer met enthousiaste collega’s.
 • Er is ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
 • Een salaris in FWG schaal 35 conform de cao VVT. Daarnaast hebben wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: een goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen bij pensioenfonds Zorg en Welzijn, diverse mogelijkheden tot scholing, reiskostenvergoeding, een eindejaarsuitkering van 8,33% en een actieve personeelsvereniging.

Heb je nog twijfels over het werken in de wijkverpleging? Dan bieden wij de mogelijkheid om eens mee te lopen en een kijkje te nemen.

Bijzonderheden

Enthousiast?
Reageren kan door je motivatie en CV te sturen naar afdeling P&O via po@zorggroep-manna.nl.

Voor inhoudelijke vragen kan je terecht bij Bregje Stuart, wijkverpleegkundige via telefoon: 06-81123921 of mail: zorgteam-noord@zorggroep-manna.nl.

Wij vragen aan iedere nieuwe medewerker een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

 

Type Werkplein
Organisatie Manna
Locatie Zorggroep Manna Thuiszorg - Enschede
Postcode 7545NA
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij P&O
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 27-01-2021
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 01-04-2021
Nummer 57331
Doorsturen Bekijk PDF

Manna

Manna biedt een totaal pakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan burgers in Twente met een ondersteunings- en/of zorgvraag. We doen dit liefdevol, dichtbij, in uw eigen context en bij u thuis of in kleine locaties. Onze zorg- en dienstverlening wordt verleend door gepassioneerde medewerkers en vrijwilligers. We doen dit vanuit kleine teams, lokaal in de wijk. De teams zijn slagvaardig en zichtbaar. De verantwoordelijkheid ligt laag. In onze houding willen we cliënten en bewoners van de locaties uitdagen in het nemen en benutten van eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden. Manna verbindt en zet het (in)formeel (christelijk) netwerk rond elke cliënt in.

Meer over Manna