Verzorgende 3IG (De Wingerd, Plataan/Anjer)
Zorggroep Manna

Functieomschrijving

Werken bij Manna, team Plataan/Anjer
Als Verzorgende 3IG heb je een uitdagende rol in de zorg!  Je gaat werken in een klein zelfstandig team op onze locatie de Wingerd in Enschede. Er zijn op dit moment ca. 16 cliënten. Deze verblijven voornamelijk op hun eigen appartement of gaan overdag naar de gezellige activiteitenruimte De Regenboog. Als team ben je samensturend en heb je samen de verantwoordelijkheid. Je werkt slagvaardig waarbij de wens van de cliënt voorop staat. In onze houding willen we cliënten en bewoners uitdagen in het nemen en benutten van eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden. Als 3 IG-er ben je daarin een stimulator. Manna staat voor ondersteuning en persoonlijke aandacht voor iedereen!

Organisatievisie
Manna levert ondersteuning en persoonlijke aandacht voor iedereen vanuit een christelijke basis. Voortdurend verbeteren en professionaliteit zijn voor onze medewerkers vanzelfsprekend.

Wat houdt de functie in?
Een Verzorgende IG levert zorg volgens het zorgplan uit het elektronisch cliënten dossier (ECD). Daarnaast heeft elke collega aanvullende taken met betrekking tot een teamrol. Je hebt tevens een rol in het meedenken in het verbeteren van het zorgproces binnen het team. 

Functie eisen

Wat vragen wij?

  • Een gediplomeerd Verzorgende 3 IG
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Stressbestendig en in staat om in te spelen op veranderingen in zorgvragen en wisselende groepssamenstelling
  • Assertief en kritisch met een goed vermogen tot (zelf-)reflectie
  • Collegiaal en zelfstandig kunnen werken
  • Je bent iemand die het liefst in de ochtend korte diensten wil werken
  • geen bezwaar hebben tegen de christelijke overtuiging

Inschaling

Wat hebben wij jou te bieden?
Naast een goede werksfeer met enthousiaste collega’s en ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën bieden wij een arbeidsovereenkomst voor 16 uur per week, voor de duur van 7 maanden met de mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde tijd.
Een salaris in FWG schaal 35 conform de cao VVT.
Daarnaast hebben wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: een goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen bij pensioenfonds Zorg en Welzijn, diverse mogelijkheden tot scholing, reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering van 8,33% en een actieve personeelsvereniging.

Bijzonderheden

Enthousiast?
Reageren kan door je sollicitatie te sturen naar afdeling P&O via [email protected]. Voor inhoudelijke vragen kan je terecht bij Janneke Kloek (Verzorgende 3IG) te bereiken via telefoonnummer 053-3030600 of bij P&O.
Je mag ook een whatsapp sturen naar nummer 06-18484526. Het bericht wordt gelezen van maandag t/m donderdag (kantooruren) en vrijdagochtend.

Wij vragen aan iedere nieuwe medewerker een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). De kosten worden vergoed door Manna.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Manna
Locatie Zorggroep Manna De Wingerd
Postcode 7511AD
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Afdeling P&O
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 24-04-2023
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 01-06-2023
Nummer 115536
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Manna

Manna biedt een totaal pakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan burgers in Twente met een ondersteunings- en/of zorgvraag. We doen dit liefdevol, dichtbij, in uw eigen context en bij u thuis of in kleine locaties. Onze zorg- en dienstverlening wordt verleend door gepassioneerde medewerkers en vrijwilligers. We doen dit vanuit kleine teams, lokaal in de wijk. De teams zijn slagvaardig en zichtbaar. De verantwoordelijkheid ligt laag. In onze houding willen we cliënten en bewoners van de locaties uitdagen in het nemen en benutten van eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden. Manna verbindt en zet het (in)formeel (christelijk) netwerk rond elke cliënt in.

Meer over Zorggroep Manna