Verzorgende 3IG (Enschede Zuid)
Zorggroep Manna

Functieomschrijving

Team Enschede is op zoek naar een nieuwe collega! Wij zijn een jong, gezellig en innoverend team. Onze cliënten populatie is erg afwisselend en wij zorgen daardoor voor zowel jonge als oudere cliënten. Eigen regie van cliënten staat voorop. Daarnaast is humor in het team en bij de cliënten erg belangrijk.

Over je toekomstige werkgever
Manna levert ondersteuning en persoonlijke aandacht voor iedereen vanuit een christelijke basis. Ieder mens is uniek gemaakt. Verbonden zijn met anderen maakt het leven mooier. Daarom staan we naast de cliënt om te versterken wat goed gaat en te ondersteunen waar het niet lukt.

Functie eisen

Je nieuwe functie
Deze functie als verzorgende 3IG kan jouw nieuwe baan worden als je graag mensen helpt en verzorgt, van afwisseling houdt en persoonlijke aandacht belangrijk vindt. Je ziet ieder mens als uniek persoon en je gelooft in wat je doet. Wij vinden het belangrijk dat niemand zich alleen voelt. In dit werk kun je daarin enorm van betekenis zijn voor de cliënten waaraan je zorg geeft. Door je betrokkenheid, een praatje en zelfs door jouw glimlach. Als verzorgende 3IG verleen je methodisch, proces-, resultaat- en cliëntgericht zorg, vanuit een elektronisch cliëntendossier. Samen met je collega’s bevorder je zoveel mogelijk het zelfmanagement, herstel en kwaliteit van leven van de cliënten. Je signaleert kwetsbaarheden, risicofactoren en veranderingen in de gezondheidstoestand.

Inschaling

Wat staat je te wachten
Wie zijn werk Uit Liefde doet, verdient ook het allerbeste. Naast een fijne werksfeer met enthousiaste collega’s en ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën, bieden we jou een jaarcontract van gemiddeld 20 uur per week, met uitzicht op een vaste aanstelling, een salaris conform de cao VVT in FWG 35. Daarnaast hebben wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals scholingsmogelijkheden, een actieve personeelsvereniging en deelname aan het programma Manna Fit & Gezond. De onregelmatigheidstoeslag, pensioen bij pensioenfonds Zorg en Welzijn,  reiskostenvergoeding en de eindejaarsuitkering van 8,33% zijn conform cao VVT. Wil je een keer meelopen in de wijkverpleging om te kijken of het wat voor je is, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Bijzonderheden

Enthousiast? Presenteer jezelf!
Reageren kan door je sollicitatie te sturen naar afdeling P&O via [email protected] Voor vragen kan je terecht bij Lisette van Aarsen en Hong Ling Kuipers, wijkverpleegkundigen, bereikbaar via 053-3030600.

Wij vragen aan iedere nieuwe medewerker een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Manna
Locatie Zorggroep Manna Thuiszorg - Enschede
Postcode 7545NA
Stad Enschede
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Lisette van Aarsen en Hong Ling Kuipers
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 05-04-2022
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 01-07-2022
Nummer 107507
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Manna

Manna biedt een totaal pakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan burgers in Twente met een ondersteunings- en/of zorgvraag. We doen dit liefdevol, dichtbij, in uw eigen context en bij u thuis of in kleine locaties. Onze zorg- en dienstverlening wordt verleend door gepassioneerde medewerkers en vrijwilligers. We doen dit vanuit kleine teams, lokaal in de wijk. De teams zijn slagvaardig en zichtbaar. De verantwoordelijkheid ligt laag. In onze houding willen we cliënten en bewoners van de locaties uitdagen in het nemen en benutten van eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden. Manna verbindt en zet het (in)formeel (christelijk) netwerk rond elke cliënt in.

Meer over Zorggroep Manna