Verzorgende 3IG (Hengelo Zuid)
Zorggroep Manna

Functieomschrijving

Wil jij als Verzorgende IG van betekenis zijn voor en naast onze cliënten staan om te versterken wat goed gaat en te ondersteunen waar het niet lukt? Ga dan aan de slag in team wijkverpleging Hengelo-Zuid, gevestigd in het gezondheidscentrum ’t Kompas waar wij veel multidisciplinair samenwerken. Het betreft in eerste instantie een functie voor 12 maanden, met uitzicht op een vast contract.

Team Hengelo Zuid is een klein, enthousiast, zelfstandig team en op zoek naar een collega verzorgende IG om zo verder te kunnen groeien. Wij hechten veel waarde aan gelijkwaardigheid en een open communicatie, zowel met elkaar als met de cliënt. In de routes die je rijdt werk je zelfstandig maar je staat er nooit alleen voor en je kunt op collega’s terugvallen bij uitdagende situaties.

Daarnaast werken wij aan het gewaagde doel van Manna: ‘’Bij ons voelt niemand zich eenzaam”. Verder hebben we speciale aandacht voor het samen beslissen met de cliënt en mantelzorger in samenwerking met verschillende disciplines, zoals ergo- en fysiotherapeuten.

Over je toekomstige werkgever
Manna levert ondersteuning en persoonlijke aandacht voor iedereen vanuit een christelijke basis. Ieder mens is uniek gemaakt. Verbonden zijn met anderen maakt het leven mooier. Daarom staan we naast de cliënt om te versterken wat goed gaat en te ondersteunen waar het niet lukt.

Functie eisen

Je nieuwe functie
Deze functie als verzorgende IG kan jouw nieuwe baan worden als je graag mensen helpt en verzorgt, van afwisseling houdt en persoonlijke aandacht belangrijk vindt. Je ziet ieder mens als uniek persoon en je gelooft in wat je doet. Wij vinden het belangrijk dat niemand zich alleen voelt. In dit werk kun je daarin enorm van betekenis zijn voor de cliënten waaraan je zorg geeft. Door je betrokkenheid, een praatje en zelfs door jouw glimlach. Als verzorgende IG verleen je zorg in de wijk. Je initieert en onderhoudt de samenwerking tussen cliënten, cliëntsystemen, collega’s, huisartsen en andere disciplines, gericht op verbetering en/of behoud van welzijn en gezondheid. Je komt bij mensen thuis en hebt een belangrijke taak in preventie, diagnostiek en zorg op afstand. Ook het meenemen van collega’s in processen en implementatie van ontwikkelingen is een belangrijk onderdeel van je functie.

Inschaling

Wat staat je te wachten

Wie zijn werk Uit Liefde doet, verdient ook het allerbeste. Naast een gemoedelijke werksfeer met enthousiaste collega’s en ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën, bieden we jou een contract voor 12 maanden met een mogelijke verlenging voor onbepaalde tijd, een salaris conform de cao VVT in FWG 35. Daarnaast hebben wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals scholingsmogelijkheden, een actieve personeelsvereniging en deelname aan het programma Manna Fit & Gezond om fit en gezond te blijven. De onregelmatigheidstoeslag, pensioen bij pensioenfonds Zorg en Welzijn,  reiskostenvergoeding en de eindejaarsuitkering van 8,33% zijn conform cao VVT.

Wil je een keer meelopen in de wijkverpleging om te kijken of het wat voor je is, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Bijzonderheden

Enthousiast? Presenteer jezelf!
Reageren kan door je sollicitatie te sturen naar [email protected] Voor vragen kan je terecht bij wijkverpleegkundigen Tirza Rozendom, Eline Wilmink of Dave Weghorst door te bellen naar 053-3030621.
Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, bel naar de afdeling P&O via 053-4832328 of mail naar [email protected]
Of stuur een whatsapp naar nummer 06-18484526. Het bericht wordt gelezen van maandag t/m donderdag (kantooruren) en vrijdagochtend.

Wij vragen aan iedere nieuwe medewerker een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). De kosten worden vergoed door Manna.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Werkplein
Organisatie Zorggroep Manna
Locatie Zorggroep Manna Thuiszorg - Hengelo
Postcode 7551AN
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Afdeling P&O
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 27-01-2023
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 01-05-2023
Nummer 117312
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Manna

Manna biedt een totaal pakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan burgers in Twente met een ondersteunings- en/of zorgvraag. We doen dit liefdevol, dichtbij, in uw eigen context en bij u thuis of in kleine locaties. Onze zorg- en dienstverlening wordt verleend door gepassioneerde medewerkers en vrijwilligers. We doen dit vanuit kleine teams, lokaal in de wijk. De teams zijn slagvaardig en zichtbaar. De verantwoordelijkheid ligt laag. In onze houding willen we cliënten en bewoners van de locaties uitdagen in het nemen en benutten van eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden. Manna verbindt en zet het (in)formeel (christelijk) netwerk rond elke cliënt in.

Meer over Zorggroep Manna