Verzorgende Careflex; Hengelo, Almelo, Delden, Rijssen
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij (bijna) gediplomeerd Verzorgende?
 • Wil jij afwisseling in je werk?
 • Vind jij het leuk om verschillende werkplekken binnen Carintreggeland te ervaren?

Kom dan Waardevol werken bij Careflex!

Careflex is het interne detacheringsbureau binnen Carintreggeland.

Wij bieden tijdelijke ondersteuning aan de teams. Je gaat minimaal 3 maanden het team ondersteunen met jouw kennis en ervaring. Je bent als Verzorgende vanuit Careflex een volwaardige collega binnen het team waarin je tijdelijk komt te werken. Het team waarin je komt ondersteunen is altijd blij dat je er bent. Jij brengt namelijk veel kennis en ervaring mee. Teams zijn blij dat jij hen komt ondersteunen. We hebben binnen Carintreggeland veel verschillende werkplekken, zoals intramuraal kleinschalige woningen met clienten met geheugenproblematiek, maar ook revalidatie, woningen met ELV bedden en Wijkzorg.

Hoe gaat het in zijn werk?
Je wordt onderdeel van het Careflex team. We zijn met ongeveer 80 Careflex medewerkers die verspreid in de organisatie op verschillende werkplekken gedetacheerd zijn. De intercedenten begeleiden jou tijdens de verschillende detacheringsopdrachten. We gaan in overleg wat je graag wilt, wat je wilt ervaren en waar jouw kwaliteiten liggen. Aan de hand daarvan vinden we de passende detacheringsplek voor jou. Je gaat altijd eerst kennismaken met het team en als jullie allebei positief zijn, ga je hier aan de slag. We houden contact met elkaar gedurende de opdracht en ondersteunen je waar nodig. Minimaal 6 weken voor de opdracht eindigt, overleggen we over een eventuele verlenging of over de volgende opdracht. Alles gaat in overleg met jou!

Wie ben jij

 • Je hebt (bijna) een diploma ziekenverzorgende/bejaardenverzorgende/verzorgende
 • Je wilt graag de zekerheid van een vast contract
 • Je wilt de mogelijkheid om je contracturen aan te passen naar wat jouw past
 • je bent iemand die graag verschillende doelgroepen en werkomgevingen wilt leren kennen
 • Jij houdt ervan om veel collega’s binnen Carintreggeland te leren kennen en tijdelijk te ondersteunen
 • Jij wilt er zijn voor de clienten en optimale zorg bieden

Je vindt bij ons

 • Een vast contract
 • Een beloning volgens CAO VVT Verzorgende FWG 35, dit is maximaal € 3.025,81 Bruto maandsalaris bij 36 uur per week
 • De mogelijkheid om te werken met meer structuur in je werkweek
 • Altijd afstemming met jou over mogelijke opdrachten, zo passen de opdrachten bij jouw wensen
 • Een urencontract, waarbij ook fulltime prima kan
 • Unieke mogelijkheid om veel te zien van verschillende doelgroepen, werkomgevingen en locaties van Carintreggeland.
 • We denken met je mee over je loopbaan en helpen je bij een eventuele overstap naar een vast team, wanneer jij dit wilt

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!   

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de iPad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  
Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou.  

Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt, krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?   

Bijzonderheden

Interesse

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de intercedenten van Careflex door te mailen naar [email protected] 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier Visie Carintreggeland
Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Carintreggeland, diverse locaties
Postcode 7554RS
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 03-03-2023
Reageer voor 01-04-2023
Nummer 118287

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland