VERZORGENDE FLEXPOOL OUDERENZORG
Saxenburgh

Flexpool Ouderenzorg zoekt meerdere VERZORGENDEN die zorgen voor continuïteit.

Dit is jouw kans om op flexibele basis in de zorg te werken! Of je naast je baan, studie of gezin op zoek bent naar een (extra) uitdaging, Saxenburgh denkt graag met je mee over welke (rooster)voorwaarden er in jouw leven passend zijn.

Hoe ziet het werken er als verzorgende er uit?
Jij start samen met jouw collega’s op een van onze locaties. In overleg met je collega’s verzorgende IG, verpleegkundige en medewerker wonen en welzijn verdelen jullie alle voorkomende werkzaamheden. Een ieder is verantwoordelijk voor zijn/ haar eigen stukje en samen bied je persoonsgerichte zorg aan onze bewoners. Als verzorgende verricht je de handelingen waarvoor jij bent opgeleid, voornamelijk ADL. Jij probeert zoveel mogelijk aan de sluiten bij de behoeften, wensen en voorkeuren van de individuele bewoners. Als verzorgende werk je voornamelijk ter ondersteuning van de collega’s verzorgende IG en verpleegkundige. Na je zorgroute draag je de werkzaamheden aan hen over. De diensten zijn veelal tijdens de ochtend- en avondzorg. Spreken (korte) diensten waarbij jij je voornamelijk richt op bewonerszorg, en je minder bezig bent met de administratieve taken je aan, reageer dan snel!

Wat hebben onze bewoners en cliënten nodig?
Jij hebt minimaal een diploma als helpende plus. Jij hebt affiniteit met onze doelgroepen en weet van aanpakken. Wij vinden ervaring minder belangrijk maar meer hoe jij in je werk staat en hoe jij aansluit bij de behoefte van onze bewoners.

Flexpool Ouderenzorg
Als onderdeel van de flexpool Ouderenzorg bepaal jij samen met de coördinatoren flexpool waar en wanneer je gaat werken. Je krijgt inzicht in alle openstaande diensten bij onze 9 woon-/zorglocaties en daar wordt vervolgens een rooster van gemaakt voor je. Wij zorgen samen ervoor dat jij gegarandeerd de uren draait die wij hebben afgesproken. Wil je nog flexibeler werken, een oproepcontract van 0-uren kan ook! Wil je meer zekerheid? Dan kijken we graag samen naar jouw wensen.

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh.

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Contract tot 18 uur is bespreekbaar
  • Salaris is minimaal € 2.077,40 en maximaal € 2.717,16 bruto o.b.v. 36 uur per week (cao VVT, FWG 30)
    • Er komt nog onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • Er wordt een arbeidsovereenkomst aangegaan voor de duur van 1 jaar.
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan, een computer en nog een aantal opties.
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Twijfel je en wil je eerst meelopen of nog wat vragen stellen? Beide kan! Neem dan contact op met Nathalie Schonewille, onze coördinator, te bereiken via (0523) 27 63 14 of mail naar [email protected]

Tot snel!

Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Zodra we de geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature. Staat de vacature nog open? Dan hebben we de geschikte kandidaat nog niet gevonden.

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen.

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer V.22.030
Organisatie Saxenburgh
Locatie Flexpool Ouderenzorg
Postcode 7771 CE
Stad Hardenberg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 18
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Nathalie Schonewille, via (0523) 27 63 14 of [email protected] 
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 19-07-2022
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 01-12-2022
Nummer 108107
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh