VERZORGENDE (HELPENDE PLUS) ALEIDA KRAMER
Saxenburgh

Aleida Kramer zoekt een flexibele VERZORGENDE (HELPENDE PLUS) die van dynamiek houdt!

Waar kom jij te werken?
Onze gezellige locatie bevindt zich vlakbij het centrum van Coevorden. We zijn trots op onze ‘snoezelruimte’ met bad, geurtjes, lichtjes en muziek. Daarnaast zijn er gezamenlijke huiskamers. Hier kunnen bewoners gezamenlijk eten, maar als het de bewoners beter past om op de eigen kamer te eten, dan wordt dit gefaciliteerd. In de huiskamer is er ook gelegenheid om spelletjes te doen of samen te zingen. Hierin sluiten we aan bij de wensen van de bewoners. Naast je eigen team heb je ook collega’s van de andere afdelingen. Samen vormen we een warm en collegiaal team dat behulpzaam is en waarbij iedereen elkaar kent.

Hoe ziet het werken bij Aleida Kramer er uit?
De werkdag start gezamenlijk: samen met je collega’s beslis je wie welke bewoners gaat helpen. Na de zorg tref je je collega’s voor een kopje koffie of thee. Even met elkaar een praatje maken. Na de zorgmomenten kies jij een persoonlijke aanpak. Tenslotte zet jij de bewoner in jouw werk centraal. Je werkt de korte diensten: een ochtenddienst van 8.00 tot 12.15 uur of een avonddienst van 17.00 uur tot 21.00 uur.

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh. 

Wat hebben onze bewoners nodig?
Je hebt een diploma, of bent bijna klaar, als helpende plus. Wij kijken vooral naar jouw talenten en ervaring. We vinden het namelijk erg belangrijk dat jij onze bewoners centraal stelt. Je ziet het werk liggen en pakt enthousiast werkzaamheden op. Je gaat op een natuurlijke manier mee in de belevingswereld van onze PG bewoners en je bent in staat om geduldig persoonsgerichte zorg te geven. 

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Een fijne werkomgeving waar kansen liggen om jezelf te ontwikkelen
  • Salaris is minimaal € 2.139,72 en maximaal € 2.631,63 bruto o.b.v. 36 uur per week (cao VVT, FWG 30)
    • Er komt nog onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan en nog een aantal opties zoals een laptop
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Word jij blij van deze vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Heb je een twijfel en wil je eerst meelopen of nog wat vragen stellen? Beide kan! Neem dan contact op met Tineke Hulzebosch, coördinator Aleida Kramer, via [email protected] via (0524) 53 78 20.

Je kunt reageren tot 1 maart 2023.

Tot snel!

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen.

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten!

Type Vacature
Intern nummer V.23.007
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh, Zorgcentrum Aleida Kramer
Postcode 7741 GB
Stad Coevorden
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren van 12
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Tineke Hulzebosch via [email protected] via (0524) 53 78 20
Functie(s) Helpende niveau 2
Verzorgende IG
Publicatiedatum 17-01-2023
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 01-03-2023
Nummer 117039
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh