Verzorgende IG, 24 uur
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Heb jij inlevingsvermogen en ben jij in staat om écht contact te maken met cliënten? 
 • Wil jij graag uitgedaagd worden in het verrichten van verpleegtechnische handelingen? 
 • Ben jij iemand die een luisterend oor kan bieden aan onze bewoners?  

Dan willen we jou graag in ons team!

Voor onze locatie ’t Gerbrand in Hengelo, afdeling Elsbeek, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. De afdeling Elsbeek is een kleinschalige PG afdeling waar 7 bewoners op de afdeling verblijven.

Als verzorgende IG heb jij een verantwoordelijke en zelfstandige baan waarbij je helpt met de zorg voor onze cliënten. We stemmen de zorg af op de wensen en behoeften van de cliënt. Iedere client heeft weer een andere zorgvraag. Je bent belangrijk in het leven van onze cliënten, mede door jouw warme en professionele manier van handelen kunnen zij bij ons een waardevol leven leiden.  

Geen dag is bij ons hetzelfde, je maakt iedere keer weer iets anders mee. Je staat er gelukkig nooit alleen voor, alle diensten werken we samen met een helpende en/of verpleegkundige. Zo kunnen we samen de passende zorg waarborgen.

We zoeken een enthousiaste collega die ons team komt versterken. We zoeken iemand die open en eerlijk is, naar collega’s en cliënten. Je mag bij ons groeien en we zijn bereid je te helpen in het vervullen van deze mooie rol. Ons team is te kenmerken als een open en warm team, waarbij gezelligheid erg belangrijk is. Lijkt het jou interessant of wil je meer weten? Solliciteer dan snel, dan kun je met ons in gesprek gaan en bij ons komen kijken!

Wie ben jij

 • Je bent gediplomeerd verzorgende niveau 3 IG
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met welzijn  
 • Je beschikt over een dosis humor en staat te trappelen om bij ons te werken!
 • Je bent +/- 24 uur per week beschikbaar
 • Je hebt werkervaring als verzorgende IG
 • Jij weet situaties goed in te schatten en kan als geen ander adequaat handelen op een moment dat dit nodig is 

Je vindt bij ons

 • Werkzaamheden die aansluiten bij je bevoegd- en bekwaamheden uit je opleiding 
 • Een vast contract!
 • Cliënten die het fijn vinden dat jij komt! Collega’s die je met open armen ontvangen.
 • Beloning volgens CAO VVT, FWG 35, maximaal € 3.025,81 bruto per maand op basis van 36 uur
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering en vakantiebijslag

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!   

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de Ipad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  
Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou.  

Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt, krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  
Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland? 

Bijzonderheden

Interesse

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd mailen: [email protected]  

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Elise Geurts: 06-29638545

We zijn ook erg trots op ons mooi filmpje van één van onze collega's, die kun je hier bekijken: 

De waarde van 'samen nieuwe technologie ontdekken' - YouTube 

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 
Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Carintreggeland Huis 't Gerbrand
Postcode 7558TP
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Elise Geurts: 06-29638545
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 09-05-2023
Reageer voor 15-06-2023
Nummer 119906

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland