Verzorgende IG - Woonzorglocatie De Gemzen
Verian

 

Verzorgende IG

Op woonzorglocatie De Gemzen bieden wij onze cliënten 24-uurs zorg, 7 dagen per week. Dit betekent dat je gegarandeerd de mogelijkheid hebt om 8-uurs diensten te werken. Je werkt overdag en in de avond en met elkaar wissel je de nachtdiensten af.

Er is veel ruimte voor eigen inbreng om samen te bouwen aan dit nieuwe team!

Wat ga je doen?
Als Verzorgende IG ben je onmisbaar voor de dagelijkse zorg van onze cliënten. Je verleent zorg op een woonzorglocatie. Geen dag is hetzelfde en elke situatie is anders! In de vertrouwde omgeving van de cliënt krijg jij de ruimte om jouw cliënten de zorg te geven die ze het meest nodig hebben. Met echte aandacht voor de cliënt zet jij je in om cliënten zo lang mogelijk zelfstandig te laten wonen!

Je helpt hen om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen. Je ondersteunt daar waar nodig en verricht verpleegtechnische handelingen en je stimuleert de cliënt om zelfredzaam te blijven. Binnen Vérian maken we steeds meer gebruik van eHealth om de zorg te verlenen.

Je kijkt naar de cliënt met een menselijke én medische blik. Je weet wat er speelt, signaleert veranderingen en coördineert de zorg. Daarbij stem je af met je team, collega’s en andere hulpverleners.

Binnen Vérian werken we veel met stagiairs en leerlingen. Je draagt je steentje bij aan de ontwikkeling van deze collega’s. Samen geven jullie de beste zorg aan onze cliënten!

Wat bieden wij?
Graag gaan we met jou in gesprek om te verkennen wat wij voor elkaar kunnen betekenen!

 • Contracturen bepalen we in overleg;
 • Bij goed functioneren krijg je snel een vast contract;
 • Een goed salaris volgens de cao VVT. Je wordt ingeschaald in FWG 40;
 • Goede overige arbeidsvoorwaarden volgens de cao VVT, zoals o.a. onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld, eindejaarsuitkering en extra verlof.
 • Binnen je werk heb je de mogelijkheid om extra taken op te pakken, zoals plannen, roosteren, leerlingen begeleiden etc.;
 • Een afwisselende baan met ruimte voor eigen inbreng om de beste zorg te bieden!

Binnen Vérian kun jij je volop ontwikkelen en doorgroeien! Wij bieden bijvoorbeeld elk half jaar leer-werkplekken aan voor de opleiding Verpleegkunde niveau 4.

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt (bijna) de mbo opleiding Verzorgende IG (niveau 3) afgerond met een diploma;
 • Je werkt zelfstandig, bent klantvriendelijk en klantgericht;
 • Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) laten zien. Wij vragen die voor jou aan;
 • Je vindt het geen probleem om onregelmatig en in wisselende diensten te werken. Je werkt dag, avond– en/of nachtdiensten. Daarnaast ben je ook bereid om in de weekenden en op feestdagen te werken;
 • Je stimuleert en motiveert zowel cliënten als collega’s.

Wie zijn wij?
Woonzorglocatie De Gemzen is onderdeel van Vérian. Bij Vérian bieden we dagelijks met 1500 collega’s passende zorg die onze cliënten nodig hebben. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar leveren we zorg bij cliënten thuis. Ons uitgangspunt is dat onze cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden. Met elkaar leveren we de beste zorg!

Vérian is een van de grootste thuiszorgorganisaties in de regio en biedt alle vormen van thuiszorg, van huishoudelijke ondersteuning tot (specialistische) verpleging en verzorging.

Wil je graag meer informatie?
Bel of app dan met Judith van de Ven, manager Woonzorg op telefoonnummer 06-14840740.

Solliciteren?
Reageer direct via de knop 'sollicitatie' hieronder. Of solliciteer via WhatsApp naar 06-13886320.

Let op, internetsearch kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Type Vacature
Organisatie Verian
Locatie Woonzorglocatie de Gemzen - Apeldoorn
Postcode 7315 EM
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) BBL verzorgende 3 IG
Vakantiewerk Verzorgende/IG niveau 3
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 13-03-2023
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 30-04-2023
Nummer 111646
Doorsturen Bekijk PDF

Verian

Bij Vérian leveren we dagelijks met 1500 collega’s een waardevolle bijdrage aan het welzijn van onze cliënten. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar leveren we de beste zorg bij onze cliënten thuis. Met als uitgangspunt dat onze cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden en de zorg en ondersteuning krijgen die bij hen past.

Vérian is een van de grootste thuiszorgorganisaties in de regio en biedt alle vormen van thuiszorg, van huishoudelijke ondersteuning tot thuisbegeleiding tot (specialistische) verpleging en verzorging. Werken in de thuiszorg betekent solistisch en flexibel werken in wisselende diensten.

Meer over Verian