Verzorgende IG - TZ Het Kristal
KleinGeluk

Functieomschrijving

Thuiszorgteam Het Kristal is gevestigd aan de Distelvlinderlaan in wijk Zuidbroek te Apeldoorn. Het team werkt in de zorgwoningen in de directe omgeving van ons woonzorgcentrum en in de wijk binnen de Gemeente Apeldoorn. Wil jij graag deel uit maken van een collegiaal, betrokken en enthousiast team? Beleef jij samen met onze cliënten de geluksmomenten? Dan zoeken wij jou! Voor het thuiszorgteam Het Kristal zijn we opzoek naar een Verzorgende IG.

KleinGeluk sluit aan bij de visie van Machteld Huber ‘positieve gezondheid’. Nieuwsgierig naar ons? Kijk dan op: www.kleingeluk.nl.

Wat ga je doen?

Binnen het thuiszorgteam Het Kristal van KleinGeluk verricht je, als Verzorgende IG verzorgende, verpleegtechnische en begeleidende taken uit het cliëntdossier. Daarbij is het belangrijk om de zelfredzaamheid van de cliënt te stimuleren. Je hebt daarbij oog voor de beleving door de cliënt en uiteraard voor de professionele uitvoering van de zorg.

Je signaleert eventuele veranderingen of bijzonderheden in gezondheid en welbevinden van de cliënt en handelt hiernaar volgens je eigen takenpakket en binnen de kaders van het zorgdossier en de zorgindicatie.

Het enthousiaste zorgteam wordt gevormd door (wijk)verpleegkundigen, verzorgende IG (EVV) en zorgassistenten. Het team heeft veel vrijheid en verantwoordelijkheid om de best mogelijke zorg te leveren.

 

Functie eisen

Wij zoeken een enthousiaste collega. Heb jij de volgende kennis en vaardigheden?

 • Je bent (bijna) in het bezit van een diploma Verzorgende (IG) niveau 3;
 • Je hebt een goede beheersing van verpleegtechnische vaardigheden;
 • Je beschikt over een dienstverlenende en klantgerichte instelling;
 • Je toont initiatief en bent creatief in het bedenken van oplossingen;
 • Je werkt zelfstandig en kan omgaan met wisselende werkdruk;
 • Je bent in het bezit van eigen vervoer.

Inschaling

 • Je ontvangt direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, uren in overleg bespreekbaar;
 • Je krijgt een salaris volgens FWG schaal 35, CAO VVT (maximaal € 2.937,68 bij een 36-urige werkweek), afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris;
 • Je komt te werken in een prettige werksfeer in een team met enthousiaste en betrokken collega’s;
 • Een goede balans werk-privé vinden wij erg belangrijk;
 • KleinGeluk biedt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van goede opleiding- en scholingsmogelijkheden.

Daarnaast bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioen via PFZW, fietsplan en collectieve kortingen bij (ziektekosten) verzekeringen.
Ook ontvang je een eindejaarsuitkering.

Het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Bijzonderheden

Ben je enthousiast geworden en kies jij voor werk dat gelukkig maakt? Solliciteer dan door je CV en begeleidende brief te sturen via onze website werkenbij.kleingeluk.nl. Wil je eerst even komen kennismaken om een beeld te krijgen van de functie en werkzaamheden, dan ben je van harte welkom voor een kop koffie.

Op dinsdag 10 mei a.s. organiseren wij van 15:00-18:00 uur een Ontmoet & Groet KleinGeluk - Thuiszorg op locatie De Matenhof. We nodigen je van harte uit om langs te komen om kennis te maken en meer informatie.

Neem voor meer informatie contact op met Annette van den Berg (Manager Thuiszorg), bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604.

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er daarom ook voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en worden doorgestuurd.

Type Vacature
Organisatie KleinGeluk
Locatie Thuiszorgteams Kristal, De Groene Hoven, Nieuw Zuidzicht, Symfonie, De Arkel
Postcode 7333NC
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Eerst verantwoordelijke verzorgende
Verzorgende IG
Publicatiedatum 06-05-2022
Reageer voor 30-06-2022
Ingangsdatum 06-05-2022
Nummer 110702
Doorsturen Bekijk PDF

KleinGeluk

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, en (specialistische) zorg. KleinGeluk biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op maat. Persoonlijk welzijn staat hierbij voorop, vanuit onze missie: zowel voor cliënten als medewerkers vanuit aandacht, keuzevrijheid en persoonlijke geluksmomenten iedere dag de moeite waard maken.

Meer over KleinGeluk