VERZORGENDE IG / VERPLEEGKUNDIGE IN DE WIJK
Liberein

Help jij Mina(71) nog lekker thuis te blijven wonen?

Voor een wijkteam met somatische cliënten zijn wij op zoek naar een gedreven Verpleegkundige/Verzorgende IG met een groot hart voor de zorg. Werken in de thuiszorg is niet saai, elke dag is anders door de verschillende cliënten met zeer uiteenlopende zorgvragen. In je werk in de wijk heb je veel vrijheid, uitdaging en verantwoordelijkheid.

Pak je ruimte!
Bij Liberein houden we van mensen die meedenken en initiatieven nemen om het leven van onze cliënten zo fijn mogelijk te maken. Daar krijg je alle ruimte voor! In deze functie verleen je zorg bij cliënten in de thuissituatie. Hierbij verricht je voorbehouden verpleegtechnische handelingen waarvoor jij bevoegd en bekwaam bent. Samen met de wijkverpleegkundige ben je eerste verantwoordelijke voor een aantal cliënten. Aan jou de taak om veranderingen in de zorg te signaleren, acties uit te voeren en zo nodig het zorgplan aan te laten passen. Daarnaast onderhoud je contacten met familie/mantelzorger(s) en met de verschillende disciplines die betrokken zijn bij de zorg rondom de cliënt. Je begint en eindigt de werkdag op kantoor waardoor je naast het contact met de cliënt ook elke dag contact hebt met je collega's om samen de dag door te nemen bij een kop koffie.

In de thuiszorg worden geen nachtdiensten gedraaid en werk je vooral aaneengesloten diensten. Voor meer afwisseling en uitdaging in de functie heb je de mogelijkheid om 8- uurs bereikbaarheidsdiensten te draaien.

Wat breng je mee:

  • Je bent in het bezit van een diploma verzorgende IG niveau 3 of verpleegkundige minimaal niveau 4;
  • Je toont initiatief en creativiteit in het bedenken van oplossingen;
  • Je bent flexibel inzetbaar;
  • Je bent een teamplayer, waarbij het geven en ontvangen van feedback, de sfeer en teamgeest ook voor jou belangrijk zijn;
  • Je hebt affiniteit met zowel psychogeriatrie als somatiek.

Wat bieden we
Een fijne werkomgeving met gedreven collega’s. De cultuur van Liberein is informeel en familiair, we kennen elkaar en we weten wat we aan elkaar hebben. De ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij belangrijk, daarom investeren we in opleidingen en persoonlijke ontwikkeling. Daarvoor kun je terecht op Leerplein Liberein. Daar kun je je verdiepen in vakkennis, werken aan je persoonlijke ontwikkeling en gebruik maken van mogelijkheden om verder opgeleid te worden. Hierbij kun je kiezen voor klassikale scholing of voor het volgen van nieuwe en interessante e-learnings.

En verder bieden we

  • Beloning volgens CAO VVT Verpleegkundige, FWG schaal 45, maximaal € 3.471,49 bruto per maand op basis van 36 uur. Verzorgende IG, FWG schaal 35, maximaal € 2.937,68 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring.
  • Een eindejaarsuitkering en vakantiegeld;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, fietsplan, korting op zorgverzekering en fitnessabonnement etc.;
  • Een uitstekende pensioenregeling bij PFZW.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Liberein. Liberein draagt zorg voor de kosten.

Nieuwsgierig? 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wim van der Worp, Teamleider Thuiszorg, tel. 06-14875273.

Type Vacature
Intern nummer 2022-18
Organisatie Liberein
Locatie Thuiszorg Liberein
Postcode 7511 AD
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Wim van der Worp, Teamleider Thuiszorg, tel. 06-14875273
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 28-10-2022
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 31-12-2022
Nummer 115020

Liberein

Over Liberein
Bij Liberein kijken we graag naar wat iemand wél kan, in plaats van naar beperkingen. Vanuit die gedachte helpen we zo’n 1300 mensen bij het hebben van een fijne dag en een zo prettig mogelijk leven. Meedoen in de maatschappij, erbij horen, gezien worden. Elkaar echt leren kennen en weten wat belangrijk voor iemand is. Dat maakt ons werk mooi. En het maakt cliënten en medewerkers blij.  

We zijn er voor - voornamelijk - ouderen in Enschede en Glanerbrug. Zij maken naar wens gebruik van onderdelen van ons allround aanbod, zoals thuiszorg, revalidatie, somatische zorg, dementiezorg, dagactiviteiten of behandelingen. Ze wonen thuis, huren een appartement bij een van onze woonzorgcentra of wonen bij ons. Liberein biedt 5 locaties voor wonen met zorg en 6 locaties met appartementen waar ouderen zelfstandig wonen.  

Bij Liberein werken 1500 medewerkers. Samen met 500 vrijwilligers staan zij voor persoonlijke en liefdevolle zorg. Welkom bij Liberein.

Meer over Liberein