VERZORGENDE IG / VERPLEEGKUNDIGE IN DE WIJK
Liberein

Help jij Mina(71) nog lekker thuis te blijven wonen?

Voor een wijkteam met somatische cliënten zijn wij op zoek naar een gedreven Verpleegkundige/Verzorgende IG met een groot hart voor de zorg. Werken in de thuiszorg is niet saai, elke dag is anders door de verschillende cliënten met zeer uiteenlopende zorgvragen. In je werk in de wijk heb je veel vrijheid, uitdaging en verantwoordelijkheid.

Pak je ruimte!
Bij Liberein houden we van mensen die meedenken en initiatieven nemen om het leven van onze cliënten zo fijn mogelijk te maken. Daar krijg je alle ruimte voor! In deze functie verleen je zorg bij cliënten in de thuissituatie. Hierbij verricht je voorbehouden verpleegtechnische handelingen waarvoor jij bevoegd en bekwaam bent. Samen met de wijkverpleegkundige ben je eerste verantwoordelijke voor een aantal cliënten. Aan jou de taak om veranderingen in de zorg te signaleren, acties uit te voeren en zo nodig het zorgplan aan te laten passen. Daarnaast onderhoud je contacten met familie/mantelzorger(s) en met de verschillende disciplines die betrokken zijn bij de zorg rondom de cliënt. Je begint en eindigt de werkdag op kantoor waardoor je naast het contact met de cliënt ook elke dag contact hebt met je collega's om samen de dag door te nemen bij een kop koffie.

In de thuiszorg worden geen nachtdiensten gedraaid en werk je vooral aaneengesloten diensten. Voor meer afwisseling en uitdaging in de functie heb je de mogelijkheid om 8- uurs bereikbaarheidsdiensten te draaien.

Wat breng je mee:

  • Je bent in het bezit van een diploma verzorgende IG niveau 3 of verpleegkundige minimaal niveau 4;
  • Je toont initiatief en creativiteit in het bedenken van oplossingen;
  • Je bent flexibel inzetbaar;
  • Je bent een teamplayer, waarbij het geven en ontvangen van feedback, de sfeer en teamgeest ook voor jou belangrijk zijn;
  • Je hebt affiniteit met zowel psychogeriatrie als somatiek.

Inschaling
Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT.
Voor Verzorgende IG geldt FWG schaal 35, minimaal € 1.960,02 – maximaal € 2.845,21 (per 1 juli 2021). Voor Verpleegkundige geldt FWG schaal 45, minimaal € 2.492,51 - € 3.362,22 (per 1 juli 2021).

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Liberein. Liberein draagt zorg voor de kosten.

Nieuwsgierig? 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dennis Dikkers, Teamleider Thuiszorg, tel. 06-51443671.

Type Vacature
Intern nummer 2021-78
Organisatie Liberein
Locatie Thuiszorg Liberein
Postcode 7511 AD
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Dennis Dikkers, Teamleider Zorg, tel. 06-51443671
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 30-09-2021
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 01-11-2021
Nummer 71470
Doorsturen Bekijk PDF

Liberein

Over Liberein
Bij Liberein vinden we zorg en welzijn voor onze cliënten heel erg belangrijk. Daarbij kijken we vooral naar wat iemand wél kan, in plaats van naar de beperkingen. Jouw werk is dan ook – direct of indirect - gericht op het helpen van mensen als het gaat om zingeving, kwaliteit van leven, meedoen in de maatschappij en geestelijk welbevinden.

Liberein biedt zorg en welzijn aan zo’n 1300 mensen, voornamelijk ouderen, in Enschede en Glanerbrug. Zij maken naar wens gebruik van onderdelen van ons allround aanbod, waaronder thuiszorg, revalidatie, somatische zorg, dementiezorg, dagactiviteiten of behandelingen. Ze wonen thuis, huren een appartement bij een van onze woonzorgcentra of wonen bij ons. Liberein biedt 5 locaties voor wonen met zorg en 6 locaties met appartementen waar ouderen zelfstandig wonen.  

Bij Liberein werken 1400 medewerkers. Samen met 600 vrijwilligers staan zij voor persoonlijke en liefdevolle zorg.

Liberein is een organisatie waarin vanzelfsprekend zorg voor de cliënt en zorg voor de medewerkers centraal staat. Liefdevolle zorg. Basis voor geluk. Ook een aangename werksfeer vinden wij van groot belang. Onder prettige werkomstandigheden werkt iedereen immers beter!

Meer over Liberein