Verzorgende IG, Weerselo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Word jij gelukkig van het werken in de wijk?
 • Ken je het gebied Weerselo, en wil jij graag van toegevoegde waarde zijn?
 • Ben je flexibel, ad rem en gezellig?

Dan zoeken we jou!

Als verzorgende IG ben jij verantwoordelijk voor het verlenen van zorg aan de cliënten in Dinkelland Zuid. Je werkt 28 uur, en dit plannen we zo prettig mogelijk voor je in. Denk hierbij aan ochtenddiensten van 07.00 uur tot 11.30 uur, of een dagdienst die tot 13.30 uur duurt. Middagdiensten zijn van 16.00 uur tot 19.00 uur en een avonddienst is van 19.00 uur tot 23.15 uur. Mooie diensten waarbij je van zoveel waarde bent, waarbij je de cliënten de zorg thuis geeft die ze nodig hebben om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen.

Onze zorgvragers zijn over het algemeen chronisch zieken en ouderen. Je biedt ADL zorg, wondverzorging, katheterzorg en medicatie. Klinkt afwisselend toch?
En jouw collega’s zijn nét zo divers. We hebben een wijkverpleegkundige, verpleegkundigen en verzorgenden; samen zo’n 15 leuke collega’s. Jong en oud, man en vrouw en iedereen wordt gelijkwaardig behandeld. We zijn een flexibel en zelfsturend team, we hebben aandacht voor elkaar, we vieren samen feestjes en zijn betrokken. Kom jij ons helpen met het organiseren van het nieuwe teamuitje? Of help je liever met het helpen van de organisatie van de gezellige cliëntenmiddag.

Ben jij de flexibele collega die we zoeken? Vind jij het werken in het buitengebied leuk? Houd je ervan om de boer op te gaan? Denk jij in oplossingen? Kom snel werken in ons team!

Wie ben jij

 • Je bent een ervaren Verzorgende IG met passie voor het buitengebied
 • Je beschikt over een auto en rijbewijs
 • Je bent 28 uur per week beschikbaar
 • Je bent flexibel, enthousiast en nuchter
 • Je staat te trappelen om te beginnen!

Je vindt bij ons

 • Een vast contract voor 28 uur
 • Een baan met vrijheid, met de mooiste routes door Dinkelland!
 • Een fijn team met collega’s
 • Cliënten die het fijn vinden dat jij komt! Collega’s die je met open armen ontvangen
 • Beloning volgens CAO VVT  FWG 35 Maximaal € 3.025,81 bruto per maand op basis van 36 uur
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!   

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de Ipad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou.  Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt.  

Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt, krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?  

Bijzonderheden

Interesse

Bij interesse ontvangen we graag jouw CV en motivatie.

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd mailen: [email protected]  

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Weerselo, wijkverpleging
Postcode 7595AL
Stad Weerselo
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij vac[email protected]
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 24-05-2023
Reageer voor 17-06-2023
Nummer 120258

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland