Verzorgende IG / wijkzorgteam Nieuw Zuidzicht
KleinGeluk

Functieomschrijving

Thuiszorgteam Nieuw Zuidzicht is gevestigd aan de Roekenhof in Apeldoorn Zuid. Het team werkt in de zorgwoningen van het wooncomplex en in de wijk binnen de Gemeente Apeldoorn. Cliënten waarderen de thuiszorg van KleinGeluk met een 8,7! En daar zijn we trot op.

De vraag in onze wijkzorg neemt toe. Hiervoor zijn er meer mensen nodig die in de zorg willen werken. Wil jij hier een bijdrage in leveren en de thuiszorg helpen verder te ontwikkelen? Dan gaan wij graag met je in gesprek! Voor het thuiszorgteam Nieuw Zuidzicht zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega in de functie van Verzorgende IG (uren in overleg).

Wat ga je doen?

Binnen het thuiszorgteam Nieuw Zuidzicht verricht je als Verzorgende IG, verzorgende, verpleegtechnische en begeleidende taken uit het cliëntdossier. Daarbij is het belangrijk om de zelfredzaamheid van de cliënt te stimuleren. Je hebt daarbij oog voor de beleving door de cliënt en uiteraard voor de professionele uitvoering van de zorg.

Je signaleert eventuele veranderingen of bijzonderheden in gezondheid en welbevinden van de cliënt en handelt hiernaar volgens je eigen takenpakket en binnen de kaders van het zorgdossier en de zorgindicatie.

Het enthousiaste zorgteam wordt gevormd door (wijk)verpleegkundigen, verzorgende IG (EVV), zorgassistenten. Het team heeft veel vrijheid en verantwoordelijkheid om de best mogelijke zorg te leveren.

Functie eisen

Om de functie goed te kunnen vervullen, breng je de volgende kennis en ervaring mee:

 • Je bent (bijna) in het bezit van een diploma Verzorgende (IG) niveau 3;
 • Je hebt een goede beheersing van verpleegtechnische vaardigheden;
 • Je beschikt over een dienstverlenende en klantgerichte instelling;
 • Je toont initiatief en bent creatief in het bedenken van oplossingen;
 • Je werkt zelfstandig en kan omgaan met wisselende werkdruk;
 • Je bent in het bezit van eigen vervoer.

Inschaling

 • Je ontvangt direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd (2 maanden proeftijd) uren in overleg bespreekbaar;
 • Je krijgt een salaris volgens FWG schaal 35, CAO VVT (maximaal € 2.937,68 bij een 36-urige werkweek), afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris;
 • Je komt te werken in een prettige werksfeer in een team met enthousiaste en betrokken collega’s;
 • Een goede balans werk-privé vinden wij erg belangrijk;
 • KleinGeluk biedt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van goede opleiding- en scholingsmogelijkheden.

Daarnaast bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioen via PFZW, fietsplan en collectieve kortingen bij (ziektekosten) verzekeringen.
Ook ontvang je een eindejaarsuitkering.

Het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. De kosten hiervan worden door KleinGeluk vergoed.

Bijzonderheden

Ben je enthousiast geworden, dan kijken we uit naar jouw reactie en gaan graag met je in gesprek! Wil je eerst komen kennismaken om een beeld te krijgen van de functie en werkzaamheden, dan ben je van harte welkom op onze locatie.

Je kunt je cv met begeleidende brief versturen via onderstaande link:
https://bit.ly/3Bvb81e

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Anne Christi Wijgman (Manager Thuiszorg) bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604.

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er daarom ook voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en worden doorgestuurd.

Type Vacature
Organisatie KleinGeluk
Locatie Thuiszorg Nieuw Zuidzicht
Postcode 7331 JX
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleeg- & Verzorgingshuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Afdeling P&O - bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604
Functie(s) Eerst verantwoordelijke verzorgende
Overig
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 01-08-2022
Reageer voor 30-09-2022
Ingangsdatum 01-10-2022
Nummer 112997

KleinGeluk

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, en (specialistische) zorg. KleinGeluk biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op maat. Persoonlijk welzijn staat hierbij voorop, vanuit onze missie: zowel voor cliënten als medewerkers vanuit aandacht, keuzevrijheid en persoonlijke geluksmomenten iedere dag de moeite waard maken.

Meer over KleinGeluk