Verzorgende IG - Wonen met Zorg- Werkgebied Sensire
Sensire

Verzorgende IG

We willen bereiken dat bewoners lid blijven van de samenleving en dat zij de relaties, die voor hen van betekenis zijn behouden. Onze woningen zijn het huis van de bewoner en zijn verwante, en dat betekent dat zij zeggenschap hebben over het dagelijks wonen en leven, net als thuis. Ben jij verzorgende ( IG ) en wil je bij Sensire aan de slag op een van de woon-zorg locaties? Solliciteer dan snel!

Wat ga je doen als verzorgende IG?

Als verzorgende IG draag je samen met jouw collega’s bij aan het geluk van de bewoners. Jij bent, samen met jouw collega’s, eigenlijk altijd het eerste aanspreekpunt voor de bewoner en hun naasten zoals familieleden en mantelzorgers. In onze kleinschalige woonzorglocaties zorg je voor een veilige woonomgeving met oog voor de dingen die voor de bewoner waardevol zijn. Jij wil graag de eigen gewoontes, eigenschappen en verhalen leren kennen om bij te kunnen dragen aan de kwaliteit van leven van de bewoner. Met jouw ondersteuning, betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel draag je eraan bij dat zij kunnen blijven doen wat ze belangrijk vinden. Dat betekent niet dat je alles voor de bewoner doet. Gedurende de dag ondersteun je de bewoners: je helpt daar waar noodzakelijk door te kijken naar de mogelijkheden in plaats van de onmogelijkheden. Er zijn verschillende taken rondom ADL, medicatie, voeding en diverse activiteiten. Vaak ben je samen met collega’s aan het werk, op sommige momenten sta je alleen op de afdeling. Alles bij elkaar maakt dat het werk zo leuk en afwisselend.

Welke mogelijkheden zijn er als verzorgende IG bij Sensire Wonen met Zorg?

Je kunt bij Sensire aan de slag als verzorgende IG op een somatiek, revalidatie of een PG afdeling. Misschien heb je een specifieke voorkeur, maar wellicht ook niet en dan is behoort een combinatie ook tot de mogelijkheden. Ook hebben binnen Sensire afdelingen met specifieke zorg zoals bijvoorbeeld de parkinsonafdeling en de afdeling voor jong dementerenden. Kortom binnen Wonen met Zorg genoeg interessante afdelingen om als Verzorgende IG aan de slag te gaan! Klik op de link Wonen met Zorg voor jou locatie voorkeur of ga in gesprek met een recruiter om te kijken wat er bij jou het beste zou passen! Voor alle actuele Verzorgende IG vacatures check ook onze werkenbijsensire website!

Wie ben jij?

We zoeken collega's die op een rustige manier probleemoplossend te werk gaan, leergierig zijn en open staan voor innovatie. Geen dag is hetzelfde, dat vraagt van jou de nodige creativiteit als het gaat om de invulling van de dag, zonder dat de bewoners daar last van hebben. Jij zet hen altijd centraal. 
* Om als verzorgende IG bij Sensire te mogen werken vragen we een diploma Verzorgende IG (niveau 3), Ziekenverzorging of MDGO-VP. 

Zo zorgen wij voor jouw werkgeluk

Wij gaan graag met jou in gesprek over jouw ideale werksituatie. Wil je veel uren werken? Wij kunnen jou een vaste basis bieden in een vast team met daarbij de mogelijkheid om je in te schrijven op openstaande diensten in jouw eigen team, een team op dezelfde locatie of een andere locatie. Ga je liever voor de combinatie somatiek en PG? Ook dat kan! Kortom: vast én flexibel werken op de momenten zoals jij graag wil.

De functie Verzorgende is ingeschaald in FWG 40 (€2.422,65 tot €3.159,64) excl. 8% vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33%) conform de cao VVT. Op basis van jouw wensen bepalen we samen het aantal uur en het gewenste dienstverband. 

Enthousiast geworden? Solliciteer via onze werkenbijsensire website. Staat jouw vacature er niet bij of je wil eens de mogelijkheden bespreken schroom dan niet om 📞contact op te nemen met 1 van de recruiters, via de mail, whatsapp of via de chat zijn we goed te bereiken en als je een bericht achterlaat bellen we je graag terug.

Heidi Wijgman - Schuurman: 📞06-30259064 [email protected] 

Sanne Raaijmakers:📞06-20106185 [email protected]

Kirsten Raterink:📞06-82719654 [email protected] 

Type Vacature
Organisatie Sensire
Locatie Werkgebied Sensire
Postcode 7051 DA
Stad Varsseveld
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Heidi Wijgman, Adviseur Werving en Selectie T: 06-30259064
Functie(s) Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 28-11-2022
Reageer voor 31-12-2023
Ingangsdatum 28-11-2022
Nummer 109122

Sensire

Sensire: werken zoals jij wilt Werken bij Sensire is altijd: samenwerken. Met klanten en bewoners, die je goed leert kennen. Met mantelzorgers en familieleden, waarmee je oplossingen vindt. En met collega’s die, net als jij, vakmensen zijn die niet de zorg maar een gelukkig leven centraal stellen. Voor jou én voor je klanten De zorg is volop in beweging. ‘Leven zoals u wilt’ is de belofte die wij doen aan onze klanten en bewoners. Om deze belofte waar te kunnen maken is de inzet van technologie onvermijdelijk. De inzet van de medido, zorg op afstand en beeldbellen zijn enkele voorbeelden van digitale middelen die worden ingezet bij Sensire. Maar…technologie en innovatie zit hem niet alleen in de inzet van middelen. Het zit in ons DNA om onze klanten en bewoners goed te leren kennen, zodat zij zelf de beslissing kunnen nemen hoe zij willen leven. Met dit als vertrekpunt organiseren wij de zorg rondom de klant of bewoner. Sensire wil niet alleen haar klanten, maar ook haar medewerkers bevestigen in hun keuze voor Sensire. Dat betekent dat we elkaar het vertrouwen geven dat de collega’s verdienen en hun werk zo goed mogelijk ondersteunen. In het dagelijkse werk betekent dat: Een goede sfeer, korte lijnen naar gespecialiseerde collega’s en ondersteunende diensten en echte aandacht voor waar het allemaal om draait: Een fijn en betekenisvol leven voor onze klanten, bewoners en collega’s!

Meer over Sensire