Verzorgende IG, Almelo, 16 - 24 uur
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Vind jij werken op de afdeling PG helemaal het einde?
 • Maak jouw hart een sprongetje bij het bieden van belevingsgerichte zorg?
 • Weet jij de juiste zorgvraag bij de client te achterhalen?

Is jouw antwoord drie keer volmondig ja? Lees dan nog even verder.

Als onze nieuwe collega verzorgende IG kan jij jouw hart ophalen binnen locatie Eugeria. Waarom precies? Jij komt namelijk te werken met cliënten die te maken hebben geheugenproblematiek. Dit maakt dat jij creatief moet schakelen om belevingsgerichte zorg te kunnen bieden. De ziektebeelden waarmee jij gaat werken zijn; alzheimer, vasculaire dementie en bipolaire stoornis. Jouw cliënten wonen kleinschalig met zes personen per woonkamer. Dit maakt dat jij de client als geen ander kent en precies wat nodig is.

Omdat jij als geen ander weet wat de functie verzorgende IG inhoudt, zal ik het kort houden. Jouw taken op onze afdeling PG zijn het verzorgen van ADL zorg, medicatie, koken en het verzorgen van de was. En de extra uitdaging, die ligt bij het bieden van voldoende structuur. Want dit draagt bij aan een hoge kwaliteit van leven. Stel jezelf nou eens voor.. jij hebt zelf te maken met dementie. Hoe belangrijk is een duidelijke structuur van de dag voor jou.

Heel belangrijk, toch?

Wie ben jij

 • Jij hebt jouw felbegeerde diploma Verzorgende IG in jouw broekzak
 • Of je bent student in jouw laatste leerjaar
 • Belevingsgerichte zorg; jouw hart maakt een dubbele salto
 • Jij weet door écht te luisteren exact wat de client nodig heeft
 • Bovenal sta jij stevig in jouw schoenen!

Je vindt bij ons

 • Direct vanaf jouw start een vast dienstverband, fijn toch?
 • Een vast team van vijf collega’s die altijd voor elkaar klaar staan, geen probleem is te gek
 • Werkplek dat gehoor geeft aan jouw wensen en ambities
 • Verantwoordelijke diensten van 7 a 8 uur, deze zijn variërend tussen 7:00 en 22:00 uur
 • Salaris CAO VVT, verzorgende IG maximaal €2.937,68 bruto per maand op basis van 36 uur

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!   

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de Ipad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  
Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame
e-learnings en trainingen, speciaal voor jou.  

Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want als jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt, krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland? 

Interesse

Interesse

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd mailen: [email protected]  
Of bel met onze collega Lianne Hutten op tel: 0634351050 voor inhoudelijke vragen.

We zijn ook erg trots op ons mooi filmpje van één van onze collega's, die kun je hier bekijken 

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Almelo, Carintreggeland Huis Eugeria
Postcode 7602JT
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij bel met onze collega Lianne Hutten op tel: 0634351050 voor inhoudelijke vragen. Je kunt ons altijd mailen: [email protected]
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 21-11-2022
Reageer voor 16-12-2022
Nummer 115671

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland