Verzorgende IG | Flexpool & Berghorst
Atlant

Functieomschrijving

Zorg jij elke dag weer voor een glimlach op het gezicht van onze bewoners? Waarbij je samenwerkt met leuke collega’s in een omgeving waar ruimte is om jezelf te ontplooien? Atlant heeft ruimte voor een: 

Verzorgende IG | Flexpool & Berghorst

Wat ga je doen?
Als flexpool medewerker bied je zorg en verpleging in de woonsituatie op verschillende locaties van Atlant. Daarnaast zijn we voor deze vacature specifiek op zoek naar de invulling van de functie op locatie Berghorst (woonzorgcentrum) voor de periode van juni tot en met oktober 2023 ter vervanging van zwangerschapsverlof voor 24 uur per week.

Bij ons is het belangrijk dat je zichtbaar bent voor de bewoners en je steeds de afweging maakt wat je voor hen kunt betekenen. Mét jouw collega’s ga je die uitdaging aan en vier je samen de (kleine) successen. Jouw kennis en energie zet je, naast de individuele begeleiding, ook in bij het begeleiden van een groep bij de dagelijkse activiteiten. 

Woonzorgcentrum Berghorst is gelegen in de wijk “de Maten” in Apeldoorn en is een locatie van Atlant waar zorg met aan bewoners wordt gegeven met lichte cognitieve en/of somatische problemen. Bij ons is het dynamisch, iedere dag is anders. Soms is het rennen en vliegen, de andere keer kun je rustig op kantoor de administratieve werkzaamheden afronden of met een bewoner een kop koffie drinken. 

Vast al nieuwsgierig geworden naar Atlant als organisatie? Kijk dan hier

Atlant & het team: 
Atlant biedt jou een kans om bij een proactieve werkgever aan de slag te gaan die continu werkt aan ontwikkeling en innovatie. Wij waarderen eigen initiatief en wij geven ruimte! Ruimte om jezelf te ontplooien en jezelf te zijn met enthousiaste en betrokken collega’s en een gevarieerde functie waarin geen dag hetzelfde is. Kijk en lees mee met onze visie.

Vanuit de flexpool zal je op flexibele basis werken. Samen met jou bekijken we op welke dagen, binnen welke diensten en met welke doelgroep je het liefst zou willen werken  

Daarnaast zal je gedurende bovengenoemde periode op locatie Berghorst werken in een team dat bestaat uit helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen. Het zijn allemaal vaste krachten en dit betekent dat de bewoners vaste gezichten zien. Dat werkt plezierig want zo kun je een relatie opbouwen met elkaar. De dynamiek bij locatie Berghorst vraagt om een flexibele houding en aanpassingsvermogen. Best een uitdaging, maar we willen natuurlijk de beste zorg blijven bieden! Dit doen we samen met de bewoner. Hier groeien we van als team en als individuele medewerkers. De organisatie ondersteunt ons in die groei; er is ruimte om fouten te maken, als we er maar van leren! Kom jij met jouw talent ook bijdragen aan de uitdagingen die nog voor ons liggen?

"Geweldig hoe ik mijn werk kan inrichten zoals ik dat wil en wat past bij mijn gezinssituatie. Daarnaast heb ik veel variatie in mijn werk, ik werk met verschillende doelgroepen met steeds weer andere collega's, heerlijk vind ik dat". Wendy Severijns (Verzorgende IG).

Functie eisen

Wat neem je mee?
Heb jij een diploma Verzorgende IG en ben je flexibel (dag- avond en nachtdiensten) beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Inschaling

Bij Atlant krijg je:
• Een goed bruto maandsalaris van maximaal € 3.025,81 (CAO VVT FWG 35) op basis van 36 uur in de week en afhankelijk van kennis en ervaring;
• Een tijdelijk met uitzicht op vast;
• In overleg, periode locatie Berghorst voorkeur 24 uur per week; 
• Fijne arbeidsvoorwaarden met o.a. ORT, vakantiegeld 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
• Wij hebben drie Expertisecentra waarbij kennis en praktijk samenkomen. De expertise zit in ons allemaal! Vanuit onze visie bieden wij ruimte voor ontwikkeling met verschillende opleidingsmogelijkheden. Benieuwd naar de Expertisecentra? Bekijk de video.

Bijzonderheden

Collega worden van Wendy? Solliciteer via de knop “solliciteren”
We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Solliciteer je liever via WhatsApp of heb je nog vragen? App of bel met Nadia El Sayed (recruiter) op 06 47 51 09 28 of Milou Vink (recruiter) op 06 12 27 35 78. Geschikte sollicitanten worden uitgenodigd voor een eerste gesprek in Beekbergen.

Sfeerproeven? Natuurlijk is het mogelijk om een dagdeel mee te lopen en jouw toekomstige collega’s te ontmoeten.

We zijn benieuwd naar jou!

Type Vacature
Intern nummer 02-23
Organisatie Atlant
Locatie Woonzorgcentrum Berghorst (Atlant)
Postcode 7329CB
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 10-01-2023
Reageer voor 14-04-2023
Ingangsdatum 10-01-2023
Nummer 116855
Doorsturen Bekijk PDF

Atlant

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.

Vanuit 9 locaties (5 woonzorgcentra en 4 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden onze medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen met gerontopsychiatrische problematiek (GP). Voor de specifieke doelgroepen Korsakov en Huntington heeft Atlant het predicaat Topcare. Dit staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurig zorg nodig hebben. We doen onderzoek naar de ziekte, geven onze kennis door en koppelen scholing voor onze medewerkers aan de bevindingen

Atlant is ambitieus, we willen die topzorg én welzijn voor iedereen. Daarom zoeken we betrokken mensen die samen met ons die ambitie willen waarmaken. Op verschillende plekken binnen onze organisatie. Als je bij Atlant komt werken, verbind je je aan een organisatie waarin (door)leren en eigenaarschap een grote rol spelen. We werken hard, maar we hebben ook plezier. We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen.

Meer over Atlant