Verzorgende IG, Hengelo, PG afdeling
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij een verzorgende IG en zoek je een baan voor 24 uur?
 • Spreekt de PG afdeling jou aan?
 • Ben jij flexibel en wil je graag intramuraal aan de slag?

Dan komen heel graag met jou in contact!  

Onze locatie Humanitas is een grote locatie in Hengelo met diverse zorgsoorten. Op drie afdelingen met gesloten PG zijn wij op zoek naar een collega. De basisafdeling waar jij komt te werken is de Drienerhof. Dit is een afdeling met een kleinschalige woonvorm met daarop 6 cliënten. De afdelingen werken allemaal hetzelfde; er wordt bijvoorbeeld altijd gewerkt met 8 uursdiensten, wat inhoudt dat je de dagdienst werkt van 07.10 uur tot 15.20 uur of een late dienst  van 15.10 uur tot 23.10 uur.
Er is voldoende tijd voor het welzijn van onze cliënten. De familie speelt een belangrijke rol in deze woonvorm. We stimuleren dat familie langskomt, die is voor onze cliënten erg belangrijk. Partners van cliënten mogen mee-eten. Twee keer per jaar organiseren we een familie avond.

Hoe ziet een dag eruit?
Je komt ’s ochtend aan op de locatie en haalt eerst de telefoon van jouw afdeling op. Na een overdracht van de nachtdienst begin jij vol goede moed aan je werkdag. Elke afdeling heeft een werklijst liggen, hierop staat de werkwijze duidelijk genoteerd. Veel cliënten hebben een vaste routine; ontbijt, medicijnen en overige algemene dagelijkse levensverrichtingen. Tijdens deze ochtenddienst sta jij niet alleen. Samen met een helpende zorg jij ervoor dat de cliënten een fijne start van de dag hebben. In de ochtend komen ook de diverse disciplines langs. Uiteraard is er deze ochtend tijd voor koffie; een belangrijk moment met elkaar.
Alle maaltijden kunnen worden gegeten in de gezamenlijke huiskamer. Doordat het een afdeling kleinschalig wonen betreft wordt ook de was van de cliënten door ons verzorgd.

Na de middagmaaltijd is er tijd voor een rustmoment. Als verzorgende IG is dit een mooie tijd om de dossiers bij te werken. Jouw collega van de late dienst komt om 15.10 uur. Hier is dan ook het moment om jouw overdracht te doen voor de late dienst.

In ons team zoeken we een flexibele collega met affiniteit voor de PG afdeling. We zoeken iemand die makkelijk kan schakelen tussen de verschillende teams en de bewner op nummer één zet. Wij verlenen zorg op de Carintreggeland manier: passende zorg en individuele ondersteuning. De cliënt houdt de regie, jij het initiatief. Zo bieden we onze cliënten op maat gemaakte hulp en ondersteuning die hij of zij verdient.

Spreekt onze manier van zorgen en verzorgen je aan? Heb jij jouw diploma Verzorgende IG? En zoek je een baan voor 24 uur per week? Dan zoeken we jou!

Wie ben jij

 • Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG
 • Je bent flexibel en enthousiast
 • Je zoekt een functie voor 24 uur
 • Je hebt een sterke persoonlijkheid die dit echte werk aan kan
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en in je collega
 • Je hebt humor en bent daadkrachtig

Je vindt bij ons

 • Een uitdagende plek in een open, dynamisch bedrijf
 • Kans op een vast dienstverband
 • Uitstekende groeimogelijkheden
 • Samenwerking in professionele zorgteams
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 35; maximaal € 2937,68 bruto per maand op basis van 36 uur

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk is, en ook onderdeel van onze visie; is Waardevol Werken voor jou als onze collega! 

Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol werken voor jou als collega een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en zo te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten. Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken, denk hierbij aan bijvoorbeeld; scholingen via ons leerplein.
Natuurlijk vinden wij een goede werk- en privébalans ook erg belangrijk, want voor elke fase in jouw leven zijn er passende mogelijkheden. 

Als medewerker kun je zelf de regie pakken over je leven en over je baan. Daarin heb jij zelf een belangrijke rol! Leren en ontwikkelen is jouw verantwoordelijkheid en geeft meer plezier in je werk. En dat is belangrijk, een ander kun je namelijk niet veranderen, jezelf wel.  

Kom jij waardevol werken bij Carintreggeland? 

Interesse

Ben jij de welkome toevoeging aan ons team? Solliciteer via de link.

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Carintreggeland Huis Humanitas
Postcode 7552DN
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 09-05-2022
Reageer voor 15-06-2022
Nummer 109795

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland