Verzorgende IG, Hengelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Heb jij inlevingsvermogen en ben jij in staat om écht contact te maken met cliënten? 
 • Wil jij graag uitgedaagd worden in het verrichten van verpleegtechnische handelingen? 
 • Ben jij gediplomeerd verzorgende en zoek je een fijne locatie om te werken?

Dan hebben we een hele leuke werkplek voor jou!

In Hengelo in het huis Backenhagen zijn wij op zoek naar een collega verzorgende. Op de huiskamer Espelo werken we met een kleinschalige woonvorm. Hier wonen 8 dementerende ouderen. Elke zorgvrager heeft een eigen appartement, deze appartementen sluiten aan op een gezamenlijke huiskamer. Hier brengen we tijd door met onze cliënten en worden leuke activiteiten ondernomen. Ook wordt hier gegeten.

Als verzorgende ben je verantwoordelijk voor de hulp bij de zorg van deze bewoners. Jij bent belangrijk in het leven van onze cliënten: mede door jouw warme en professionele manier van handelen, kunnen zij bij ons een waardevol leven leiden. Geen dag is bij ons hetzelfde, je maakt iedere keer weer iets anders mee. Je staat er gelukkig nooit alleen voor: alle diensten werken we samen met een verzorgende en/of verpleegkundige. Zo kunnen we samen de passende zorg waarborgen,.

We zoeken een flexibele collega. Want als verzorgende kun je ondersteunen bij een dagdienst of avonddienst. De duur hiervan kan erg verschillen. Momenteel zijn onze diensten van 07.00 uur tot 15.15 uur en van 15.30 uur tot 23.00 uur, en mogelijk van 22.45 uur tot 07.15 uur.

Wie ben jij?

 • Je bent gediplomeerd verzorgende niveau 3 
 • Je hebt ervaring in het werken met ouderen 
 • Je bent +/- 24 uur per week beschikbaar en woont in de omgeving van Hengelo
 • Je maakt makkelijk contact met mensen en luistert echt naar hun verhaal 
 • Je straalt rust uit en hebt geduld, ook in lastige situaties 

Je vindt bij ons:

 • Een vast contract, speciaal voor jou!
 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten  
 • Een hele fijne baan met veel structuur en gezellige collega’s
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 35, maximaal € 2.845,21 bruto per maand op basis van 36 uur als verzorgende niveau 3
 • Je hebt recht op jaarlijks 8% vakantiegeld en een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%

Bijzonderheden

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected] 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier 

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Carintreggeland Huis Backenhagen
Postcode 7557KE
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 08-11-2021
Reageer voor 31-01-2022
Nummer 74259

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland