Verzorgende IG, Hengelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Wil jij graag werken als oproepkracht in een gezellig wijkteam?
 • Houd jij ervan om cliënten de juiste zorg te bieden?
 • Bezorg je graag een lach op het gezicht van jouw cliënten?

Dan breiden we ons team graag uit met jou!

Ons gezellige team Scheepvaart zoekt een nieuwe oproepkracht. We willen onze flexibele schil graag uitbreiden om zo beter verlof en ziekte op te kunnen vangen. Onze planner denkt altijd met je mee voor een prettig rooster! In ons team zijn we met 13 collega’s. We staan altijd voor elkaar klaar en houden ons aan onze afspraken. Dit spreekt jou ook aan toch? We hebben allemaal een open houding. Of je nu een ervaren professional bent óf net uit de schoolbanken, je wordt met open armen ontvangen in ons team!

In onze wijk bieden we voornamelijk veel ouderenzorg. Dit verschilt van somatische cliënten, beginnend dementerende cliënten tot palliatieve zorgvraag. Het is een kleine en overzichtelijke wijk; het is daarom mogelijk om op de fiets je routes te doen! Wel zo prettig toch? En een rijbewijs is dus geen must.

Als verzorgende IG ga je de cliënten thuis verplegen, verzorgen en begeleiden aan de hand van een zorgplan. Samen met de cliënt kijk je naar de mogelijkheden. Je pakt signalen goed op en handelt hier naar, zoveel als mogelijk in overleg met je client. Je hebt nauw contact met je collega’s, maar ook met mantelzorgers en andere professionele zorgverleners. Je staat er nooit alleen voor. Jij bent heel belangrijk in het leven van je cliënt en zijn omgeving!

Wie ben jij

 • Jij hebt een verzorgende niveau 3 diploma
 • Jij zoekt geen vast rooster, maar je staat er wel als dat nodig is!
 • Je bent flexibel in te zetten voor zowel dag- als avonddiensten
 • Je hebt humor en een positieve benadering 
 • Je krijgt energie van de afwisseling in onze wijk!  

Je vindt bij ons

 • Een uitdagende baan!
 • Een team met gedreven collega’s dat staat voor kwaliteit
 • De ruimte om jouw kennis en kunde te delen met je collega’s
 • De kans om door te groeien en wellicht komen we tot een mooie samenwerking!
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 35, maximaal € 3.025,81 bruto per maand op basis van 36 uur als verzorgende niveau 3

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!   

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de IPad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  
Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou.  

Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt,  krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?

Bijzonderheden

Interesse

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd mailen: [email protected]  

We zijn ook erg trots op ons mooi filmpje van één van onze collega's, die kun je hier bekijken.

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina.

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, wijkverpleging
Postcode 7552 ML
Stad Hengelo
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Oproepkracht
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 27-02-2023
Reageer voor 01-04-2023
Nummer 116464

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland