Verzorgende IG | Leefwerkgemeenschap Dinkelland-Tubbergen
Zorggroep Sint Maarten

Functieomschrijving

Kun jij niet wachten om je talenten in te zetten en het beste uit jezelf en een ander te halen? Dan zit je bij Zorggroep Sint Maarten op de juiste plek! We bieden je:

 • een uitdagende baan in een team vol enthousiaste collega’s
 • de kans om het verschil te maken in het leven van anderen
 • volop mogelijkheden om je talent in te zetten

 

Deel jij het enthousiasme van je collega’s?
Met een enthousiaste club doorzetters proberen we voortdurend het verschil te maken in het leven van onze bewoners binnen Gerardus Marjella. Als verzorgende speel jij hierin een belangrijke rol. In deze uitdagende functie krijg je elke dag opnieuw de kans om persoonlijke en mensgerichte zorg en verpleging te verlenen. De eigen regie van onze bewoners staat hierbij centraal.

 

We hebben diverse mogelijkheden:

Hof Singraven is een woonzorgteam dat bestaat uit 15 medewerkers die werken in een zeer zelfstandig werkend team. Samen met je collega’s draag je zorg voor 10 somatische bewoners in samen werking met een behandelteam.

Hier zoeken we 2 nieuwe collega’s voor 24 uur per week die alle diensten kunnen en willen werken.

Hof Harseveld heeft 10 pg bewoners waar je onderdeel van een zorgteam bent dat bestaat uit 15 collega’s. Binnen het woonzorg team is veel aandacht voor een goede balans tussen de zorgbehoefte en de welzijnsbehoefte van de bewoner.  

Hier zoeken we een collega voor 28 uur per week, die alle diensten kan en wil werken en een

vaste nachtdienst voor 18 uur per week. Je werkt 2 vaste diensten volgens rooster door de week en/of in het weekend.

Hof Everlo, is een woonzorgteam zonder behandeling. Hier wonen 14 bewoners redelijk zelfstandig in hun eigen appartement en met een gezamenlijke huiskamer.  Het woonzorgteam bestaat uit 15 collega’s.  Hier zoeken we een collega voor 16 uur per week die alle diensten kan en wil werken.

Het liefst gaan we ons langere tijd aan elkaar verbinden. Echter, wil je wel graag van betekenis zijn en tijdelijk een aantal uren bij ons komen werken en/of als tweede baan?

Of zie jij kansen maar is het aantal uren voor jou te veel of te weinig?  Mogelijkheden zijn zeker bespreekbaar.

Je komt te werken op een plek midden in het groen en toch op loopafstand van het centrum van Denekamp, samen met gastvrij en huiselijk is dat wat Gerardus Marjella kenmerkt.

 

Plezier!

Goed zijn in je werk is één ding, doen wat je leuk vindt en waar je passie voor hebt is minstens zo belangrijk. Bij Zorggroep Sint Maarten krijg je volop de ruimte om nieuwe dingen uit te proberen en jezelf verder te ontwikkelen. We proberen voortdurend het beste uit elkaar te halen en zetten graag een stapje extra voor elkaar.

 

Hier staan we voor

Deel je leven is de belofte van Zorggroep Sint Maarten. We kiezen er  bewust voor ons leven te delen met anderen omdat we beseffen en ervaren hoe waardevol dat is. Een gedeeld leven is een gelukkiger
leven. Herken jij jezelf in de kernwaarden die hierbij horen?

 • Zijn
  Ons leven doet ertoe, we mogen zijn wie we zijn en we zijn er voor elkaar.
 • Ontplooiend
  We zijn erop gericht dat mensen zoveel mogelijk doen wat ze kunnen en willen doen; we kijken altijd wat er beter kan en geven niet snel op.
 • Vitaal
  We hebben zichtbaar plezier in ons werk, zijn energiek en kunnen goed omgaan met onverwachte situaties.
 • Dorps
  Tijd nemen voor een praatje en moeite voor elkaar doen vinden we vanzelfsprekend. We kennen elkaar, willen weten wat er speelt en zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt.

Dit heb je in je mars

 • natuurlijk beschik je over een diploma verzorgende IG
 • je hebt affiniteit met de PG doelgroep
 • je vindt het vanzelfsprekend én leuk om samen te werken
 • je brengt niet alleen je talent maar ook een flinke dosis gezelligheid mee
 • je staat klaar voor een ander en zet graag een stapje extra als dat nodig is

Dit hebben wij voor jou in petto

Vanzelfsprekend kun je bij ons rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT. Daarnaast kun je gebruikmaken van allerlei extra voorzieningen dat we vorm hebben gegeven in het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Zoals met fiscaal voordeel aanschaf van:

-een (elektrische) fiets;

-computer;

-laptop;

-cadeaubon Bol.com of Cool Blue

Als we met elkaar in zee gaan krijg je bovendien volop de kans om nieuwe dingen te proberen, door te leren en het beste uit jezelf en anderen naar boven te halen.

Deze functie is ingeschaald in FWG 35. Min.€1.902,93 en max. €2.762,34 bruto per maand gebaseerd op een full time dienstverband en exclusief ORT.  

Solliciteren

Wil jij straks met net zo veel plezier naar je werk als je nieuwe collega’s? Aarzel dan niet en vul uiterlijk voor 28 oktober 2020 het sollicitatieformulier in. Twijfel je of deze functie bij je past of wil je meer weten over de inhoud, het team of de Zorggroep? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Hariet Vleerbos teamcoach 24 uurszorg, via 06 – 10 56 33 78.

Voor vragen over de procedure kun je bovendien altijd terecht bij één van onze P&O-collega’s via 06-12 08 36 97.

Oh, en voordat we het vergeten...

Om aan de slag te kunnen in de zorg is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, vragen we je deze te overleggen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Type Vacature
Intern nummer DT-16
Organisatie Zorggroep Sint Maarten
Locatie Zorggroep Sint Maarten, Leefwerkgemeenschap Dinkelland/Tubbergen
Postcode 7591PE
Stad Denekamp
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Hariet Vleerbos teamcoach 24 uurszorg, via 06 – 10 56 33 78.
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 13-10-2020
Reageer voor 28-10-2020
Ingangsdatum 13-10-2020
Nummer 55378

Zorggroep Sint Maarten

Zorggroep Sint Maarten vindt dat ieder mens recht heeft op zorg, liefde en aandacht. Wij zien een maatschappij voor ons waarin mensen bewust in het leven staan en dat leven samen delen. In onze 15 woonzorgcentra en verpleegcentra, verspreid over het land, gaan onze 2.500 medewerkers en 1.700 vrijwilligers dagelijks uit van de kracht van mensen, hun mogelijkheden en hun talenten. En van de kracht van delen. Deel je leven! Zorggroep Sint Maarten biedt: - Wonen met zorg voor ouderen - Behandeling - Thuiszorg - Kraamzorg - Revalidatie

Meer over Zorggroep Sint Maarten