Verzorgende IG | Leefwerkgemeenschap Gelderland
Zorggroep Sint Maarten

Functieomschrijving

Kun jij niet wachten om je talenten in te zetten en het beste uit jezelf en een ander te halen? Dan zit je bij Zorggroep Sint Maarten op de juiste plek! We bieden je:

 • een uitdagende baan in een team vol enthousiaste collega’s
 • de kans om het verschil te maken in het leven van anderen
 • volop mogelijkheden om je talent in te zetten

 

Deel jij het enthousiasme van je collega’s?
Met een enthousiaste club doorzetters proberen we voortdurend het verschil te maken in het leven van onze ambulante cliënten. Als Verzorgende IG speel jij hierin een belangrijke rol. In deze uitdagende functie krijg je elke dag opnieuw de kans om persoonlijke en mensgerichte zorg en verpleging te verlenen. Nu doen we dat nog voornamelijk aan bewoners van de aanleunwoningen bij de Polbeek. Dat breiden we langzamerhand uit naar  de wijken in Zutphen. De eigen regie van onze cliënten staat hierbij centraal.

 

Plezier!

Goed zijn in je werk is één ding, doen wat je leuk vindt en waar je passie voor hebt is minstens zo belangrijk. Bij Zorggroep Sint Maarten krijg je volop de ruimte om nieuwe dingen uit te proberen en jezelf verder te ontwikkelen. We proberen voortdurend het beste uit elkaar te halen en zetten graag een stapje extra voor elkaar. In ons team is met elkaar meedenken in oplossingen dan ook vanzelfsprekend.

 

Hier staan we voor

Deel je leven is de belofte van Zorggroep Sint Maarten. We kiezen er  bewust voor ons leven te delen met anderen omdat we beseffen en ervaren hoe waardevol dat is. Een gedeeld leven is een gelukkiger
leven. Herken jij jezelf in de kernwaarden die hierbij horen?

 • Zijn
  Ons leven doet ertoe, we mogen zijn wie we zijn en we zijn er voor elkaar.
 • Ontplooiend
  We zijn erop gericht dat mensen zoveel mogelijk doen wat ze kunnen en willen doen; we kijken altijd wat er beter kan en geven niet snel op.
 • Vitaal
  We hebben zichtbaar plezier in ons werk, zijn energiek en kunnen goed omgaan met onverwachte situaties.
 • Dorps
  Tijd nemen voor een praatje en moeite voor elkaar doen vinden we vanzelfsprekend. We kennen elkaar, willen weten wat er speelt en zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt.

Dit heb je in je mars

 • natuurlijk beschik je over een diploma verzorgende IG;
 • je vindt het vanzelfsprekend én leuk om samen te werken;
 • je brengt niet alleen je talent maar ook een flinke dosis gezelligheid mee;
 • je staat klaar voor een ander en zet graag een stapje extra als dat nodig is;
 • je kunt en wilt alle voorkomende diensten werken.

Dit hebben wij voor jou in petto

Vanzelfsprekend kun je bij ons rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT. Daarnaast kun je gebruikmaken van allerlei extra voorzieningen dat we vorm hebben gegeven in het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Zoals met fiscaal voordeel aanschaf van:

-een (elektrische) fiets;

-computer;

-laptop;

-cadeaubon Bol.com of Cool Blue

Als we met elkaar in zee gaan krijg je bovendien volop de kans om nieuwe dingen te proberen, door te leren en het beste uit jezelf en anderen naar boven te halen.

De functie van VIG er is ingeschaald in FWG 35.  

Solliciteren?

Wil jij straks met net zo veel plezier naar je werk als je nieuwe collega’s? Aarzel dan niet en vul voor 31 december a.s.  het sollicitatieformulier in. Twijfel je of deze functie bij je past of wil je meer weten over de inhoud, het team of de Zorggroep? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Ayla Stoppels, teamcoach ambulante teams, via 06 - 229 29 036 

Voor vragen over de procedure kun je bovendien altijd terecht bij één van onze HRM collega’s via 06-12 08 36 97.

 

Oh, en voordat we het vergeten...

Om aan de slag te kunnen in de zorg is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, vragen we je deze te overleggen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

 

 

Type Vacature
Intern nummer GL-11
Organisatie Zorggroep Sint Maarten
Locatie Zorggroep Sint Maarten, Leefwerkgemeenschap Gelderland
Postcode 7241AR
Stad Lochem
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Ayla Stoppels, teamcoach ambulant, via 06–22 92 90 36
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 20-10-2020
Reageer voor 31-12-2020
Ingangsdatum 20-10-2020
Nummer 55505

Zorggroep Sint Maarten

Zorggroep Sint Maarten vindt dat ieder mens recht heeft op zorg, liefde en aandacht. Wij zien een maatschappij voor ons waarin mensen bewust in het leven staan en dat leven samen delen. In onze 15 woonzorgcentra en verpleegcentra, verspreid over het land, gaan onze 2.500 medewerkers en 1.700 vrijwilligers dagelijks uit van de kracht van mensen, hun mogelijkheden en hun talenten. En van de kracht van delen. Deel je leven! Zorggroep Sint Maarten biedt: - Wonen met zorg voor ouderen - Behandeling - Thuiszorg - Kraamzorg - Revalidatie

Meer over Zorggroep Sint Maarten