Verzorgende IG – Psychogeriatrische zorg (uren in overleg)
Manna

Functieomschrijving

Voor onze Psychogeriatrische zorgteams binnen ons Verzorgingshuis de Wingerd in Enschede zoeken wij een Verzorgende IG.

 

Als Verzorgende IG heb je een uitdagende rol in de zorg! Je gaat werken in een klein zelfstandig team. Als team ben je samensturend en heb je samen de verantwoordelijkheid. Je werkt slagvaardig waarbij de wens van de cliënt voorop staat. In onze houding willen we cliënten en bewoners uitdagen in het nemen en benutten van eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden. Daarnaast heeft elke collega aanvullende taken met betrekking tot een teamrol en je denkt mee in het verbeteren van het zorgproces binnen het team.

Manna Visie

Manna staat voor ondersteuning en persoonlijke aandacht voor iedereen, vanuit een christelijke basis. Voortdurend verbeteren en professionaliteit zijn voor onze medewerkers vanzelfsprekend.

Wat houdt de functie in?

De Verzorgende IG verleent dagelijks, samen met het team, zorg aan ongeveer 12 tot 14  bewoners met een psychogeriatrische zorgvraag volgens het Zorgleefplan uit het elektronisch cliënten dossier (ECD). Alle bewoners hebben de beschikking over een eigen appartement, maar brengen de dag veelal door in de huiskamer van de groep.  Je observeert en signaleert de bewoners gedurende de dag en vindt het belangrijk om hun kwaliteit van leven te vergroten door het aanbieden van goede dagbesteding.

Functie eisen

Wat vragen wij?

  • Een gediplomeerd Verzorgende IG;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Stressbestendig en in staat om in te spelen op veranderingen in zorgvragen en wisselende groepssamenstelling;
  • Assertief en kritisch met een goed vermogen tot (zelf-)reflectie;
  • Collegiaal en zelfstandig kunnen werken;
  • Je bent flexibel inzetbaar in verschillende diensten;
  • Inzetbaar in weekenden.

Inschaling

Wat hebben wij jou te bieden?
Naast een goede werksfeer met enthousiaste collega’s en ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën bieden wij een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar, een salaris in FWG schaal 35 conform de cao VVT..

Bijzonderheden

Enthousiast?
Reageren kan door je sollicitatie te sturen naar afdeling P&O via po@zorggroep-manna.nl. Voor vragen kun je terecht bij de collega’s van het EVD team bereikbaar via 053-3030600.

De sluitingsdatum van deze vacature is 1 mei 2020.

Het aanvragen van een VOG is onderdeel van de indiensttreding.

 

Type Vacature
Organisatie Manna
Locatie Zorggroep Manna De Wingerd
Postcode 7511AD
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij P&O via 053-3030600
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 15-09-2020
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 01-11-2020
Nummer 48649
Doorsturen Bekijk PDF

Manna

Manna biedt een totaal pakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan burgers in Twente met een ondersteunings- en/of zorgvraag. We doen dit liefdevol, dichtbij, in uw eigen context en bij u thuis of in kleine locaties. Onze zorg- en dienstverlening wordt verleend door gepassioneerde medewerkers en vrijwilligers. We doen dit vanuit kleine teams, lokaal in de wijk. De teams zijn slagvaardig en zichtbaar. De verantwoordelijkheid ligt laag. In onze houding willen we cliënten en bewoners van de locaties uitdagen in het nemen en benutten van eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden. Manna verbindt en zet het (in)formeel (christelijk) netwerk rond elke cliënt in.

Meer over Manna