Verzorgende IG, somatische afdeling, 24-28 uur per week, uren in overleg, Deventer
Zorggroep Solis

Functieomschrijving

Om 7.00 uur begint je dienst. De overdracht van de nachtdienst geeft je inzicht voor de werkzaamheden van die dag. Er moet een artsenvisite gelopen worden en er is een multidisciplinair overleg met alle betrokken collega’s. Je begint met de zorg aan de cliënten en werkt samen op met je collega’s. Gedurende de dag anticipeer je op de zaken die zich voor doen op de afdeling en kijk je waar er iets toegevoegd kan worden aan de huiselijkheid op de afdeling.

De zorg verandert door toenemende complexe zorgvragen en veranderende omstandigheden en wetgeving. In het verlenen van de zorg is het behouden van de eigen regie van de cliënt belangrijk. Wij bieden een uitdagende functie waarbij we volop in ontwikkeling zijn om de zorg voor onze cliënt te vergroten.

Functie eisen

Jij

  • beschikt over een diploma verzorgende IG
  • bent graag de belangrijkste schakel voor de cliënten en hun mantelzorgers
  • kent de cliënten en kunt waar mogelijk aansluiten bij wat een cliënt belangrijk vindt
  • ondersteunt bij de ADL en verricht de nodige verpleegtechnische handelingen
  • legt nauwkeurig de afspraken vast in het zorgplan, zodat je als team de juiste zorg kunt bieden

Inschaling

Salaris
Het salaris bedraagt maximaal € 2.668,93 bruto per maand bij een volledige werkweek (36 uur per week, FWG 35). De aanstelling is voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden.

Bijzonderheden

Scholing 
Wij werken met het Solis Leerplein, een digitale leeromgeving. Hier heb je gemakkelijk en snel in beeld welke scholingen je kan doen om je te blijven ontwikkelen als professional. 

Solliciteren
Je kunt reageren via www.zorggroepsolis.nl/vacatures. Een referentenonderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

Meer informatie
Neem contact op met Liesbeth Graat, verpleegkundig hoofd, via tel.: 06 82 54 24 92

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden door Solis vergoed.

 

 

Type Vacature
Intern nummer 150
Organisatie Zorggroep Solis
Locatie Zorggroep Solis, locatie PW Janssen in Deventer
Postcode 7423EJ
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 08-10-2019
Reageer voor 07-01-2020
Ingangsdatum 08-10-2019
Nummer 48759

Zorggroep Solis

Zorggroep Solis verleent sinds 1267 zorg aan mensen in Deventer en omgeving. We weten de weg in de zorgwereld. Van begin tot begeleiding in de laatste levensfase. Tot Zorggroep Solis behoren: woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, De Bloemendal, Groote & Voorster, St Jurriën en Spikvoorde, Hospice de Winde, Ortis paramedische praktijken, Vte en Buro Saartje voor bemiddeling in huishoudelijke hulp. Zorggroep Solis heeft bovendien een chronische pijnkliniek en een centrum voor palliatieve dag- en intervalzorg.

Meer over Zorggroep Solis