Verzorgende IG, thuiszorg in de wijk Zandweerd in Deventer, 24 uur per week (meer of minder uren bespreekbaar)
Zorggroep Solis

Functieomschrijving

Het is 7.30 uur. Je belt aan bij mevrouw Vermeer. Zij krijgt ondersteuning bij het douchen en het verzorgen van een wond aan haar elleboog. Vanmorgen duurt het langer dan normaal voor ze de deur open doet. Je ziet dat ze moeilijk loopt en vraagt hoe dat komt. Mevrouw vertelt dat ze de avond ervoor een rare beweging heeft gemaakt en last heeft van de spieren in haar rug. Ze geeft aan veel pijn te hebben bij het opstaan. Je geeft mevrouw Vermeer het advies om zelf de fysiotherapeut te bellen en te vragen om bij haar langs te komen om hier naar te kijken. Dit vindt ze fijn. Je helpt mevrouw met douchen en daarna verbind je de wond op haar elleboog. Je ziet dat de wond goed geneest en besluit in overleg met mevrouw Vermeer om later met het specialistisch verpleegkundig team te overleggen of het behandelplan moet worden aangepast. Je adviseert mevrouw Vermeer om het rustig aan te doen met haar rug en het warm te houden zodat haar spieren kunnen ontspannen.

De zorg verandert door toenemende complexe zorgvragen en veranderende omstandigheden en wetgeving. Wij bieden een uitdagende functie waarbij we volop in ontwikkeling zijn om de zorg voor onze cliënt te vergroten. Een voorbeeld hiervan is de preventiezorg.

Functie eisen

Jij:

  • bent graag de spil en belangrijkste schakel voor de cliënten en hun mantelzorgers
  • kent de cliënten en kan mogelijk aansluiten bij wat een cliënt belangrijk vindt
  • ondersteunt als verzorgende IG bij de ADL, beschikt over de nodige kennis van de sociale kaart en verricht de nodige verpleegtechnische handelingen
  • bent nauwkeurig en legt afspraken vast in het zorgplan, zodat je als team de juiste zorg kunt bieden
  • beschikt over een diploma verzorgende IG

Inschaling

Salaris
Het salaris bedraagt maximaal € 2.762,34 bruto per maand bij een volledige werkweek (36 uur per week, FWG 35). De aanstelling is voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden.

Bijzonderheden

Scholing
Wij werken met het Solis Leerplein, een digitale leeromgeving. Hier heb je gemakkelijk en snel in beeld welke scholingen je kan doen om je te blijven ontwikkelen als professional.

Zorgtechnologie
Bij Solis wordt technologie ingezet bij alle doelgroepen aan wie wij zorg verlenen. We zijn een innovatieve partner die actief meewerkt aan het ontwikkelen, testen en invoeren van nieuwe technologieën in de zorg.

Solliciteren
Je kunt tot en met 20 september 2020 reageren via https://zorggroepsolis.nl/werken-bij/onze-vacatures/286/verzorgende-ig-thuiszorg-in-de-wijk-zandweerd-in-deventer-24-uur-per-week-meer-of-minder-uren-bespreekbaar.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdag 25 september 2020. Een referentenonderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

Informatie
Wil je eerst meer informatie? Neem dan gerust contact op met Anita Nijenhuis, verpleegkundig hoofd, via tel.: 06 – 20 82 5838.

 N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden door Solis vergoed.

Type Vacature
Intern nummer 250
Organisatie Zorggroep Solis
Locatie Zorggroep Solis, Solis Thuiszorg in Deventer
Postcode 7413AP
Stad Deventer
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Anita Nijenhuis (verpleegkundig hoofd)
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 03-09-2020
Reageer voor 20-09-2020
Nummer 54575

Zorggroep Solis

Zorggroep Solis verleent sinds 1267 zorg aan mensen in Deventer en omgeving. We weten de weg in de zorgwereld. Van begin tot begeleiding in de laatste levensfase. Tot Zorggroep Solis behoren: woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, De Bloemendal, Groote & Voorster, St Jurriën en Spikvoorde, Hospice de Winde, Ortis paramedische praktijken, Vte en Buro Saartje voor bemiddeling in huishoudelijke hulp. Zorggroep Solis heeft bovendien een chronische pijnkliniek en een centrum voor palliatieve dag- en intervalzorg.

Meer over Zorggroep Solis