Verzorgende IG, vakantiekracht Deurningen, Rossum en Weerselo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij afgestuurd verzorgende IG, of student in de zorgsector?
 • Ben jij opzoek naar een leuke afwisselde vakantiebaan?
 • Wil jij je kennis en werkervaring verbreden?

Dan zijn wij opzoek naar jou!

In de omgeving van Deurningen, Saasveld, Weerselo en Rossum zijn wij opzoek naar een leuke collega die ons kan ondersteunen in de vakantieperiode.  Afhankelijk van jouw kennis en ervaring kijken wij waar jij het beste ingezet kan worden. Denk hierbij aan het uitvoeren van verzorgende- en/of welzijnstaken. Jij bent erg belangrijk in het leven van onze cliënt en je vindt het dan ook belangrijk een waardevolle rol te spelen in hun leven.

Elke dag is anders en zo ook jouw werkzaamheden, denk hierbij aan ADL taken, verpleegtechnische handelingen die je al beschikt of hebt behandeld in jouw opleiding. In overleg is er veel mogelijk en staan jouw collega’s dan ook open om jou te helpen in verdere ontwikkelingen. Hoe fijn is dat!

Wie ben jij

 • Jij beschikt over een diploma verzorgende IG
 • Of zit in het 3e of 4e jaar van je HBO-V opleiding
 • Of zit in het 3e jaar van je MBO verpleegkundige niveau 4 opleiding
 • Je bent deze zomer periode beschikbaar
 • Jij wilt graag je kennis en ervaring uitbreiden in de zorg
 • Jij bent in bezit van rijbewijs B

Je vindt bij ons

 • Collega’s en cliënten die je met open armen ontvangen
 • De kans om ervaring en kennis op te doen in de wijkzorg
 • De kans om een extraatje bij te verdienen in de vakantie
 • Een mooi salaris conform CAO VVT, afhankelijk of je afgestudeerd VIG bent of nog student bent

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de Ipad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check! 

Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan? 

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou. Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. 

Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt, krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen! 

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?

Bijzonderheden

Interesse

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd mailen: [email protected] 

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Deurningen, wijkverpleging
Postcode 7561 PT
Stad Deurningen
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij vac[email protected]
Functie(s) Vakantiewerk Verpleegkundige niveau 4
Vakantiewerk Verzorgende/IG niveau 3
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 17-05-2023
Reageer voor 17-06-2023
Nummer 118193

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland