Verzorgende IG/ (Wijk)verpleegkundige Enter Bornerbroek
ZorgAccent

Functieomschrijving

Houd je van de dynamiek van het werken in de wijk en zoek je een beregezellig en knotsgek team? Dan ben je bij ons team aan het juiste adres!
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons wijkteam te versterken.
In onze wijk is de cliëntzorg divers, voortvloeiend vanuit alle verpleegkundige en verzorgende gebieden. Wij werken met een digitaal OMAHA format als leidraad voor onze cliëntenzorg. De relatie met de cliënt staat centraal met als uitgangspunt dat cliënten zo lang mogelijk in hun eigen woonomgeving kunnen blijven wonen. De kracht van onze zorg, zit naast vakkennis, voor een groot deel in de zorgrelatie, attitude en samenwerking met de cliënt, familie, mantelzorgers en het al dan niet professioneel netwerk.
Naast het werken in de wijk heb je volop mogelijkheden om je te ontwikkelen door het volgen van scholingen en trainingen. Werken in de wijk is boeiend, divers en elke dag anders. Je werkt zelfstandig en toch zijn je collega’s dichtbij voor overleg.

Functie eisen

Wij zoeken een collega VIG of verpleegkundige niveau 4/5 die het leuk vindt om te werken in een team waar:
• iedereen gelijk is en verantwoordelijkheden heeft;
• we proberen om ieders sterke kant te benutten;
• zelfsturing een proces in beweging is;
• niet altijd alles vanzelf gaat, maar waar we wel ons best doen;
• na iedere ochtendroute de koffie klaar staat....thee mag natuurlijk ook;
• we goed voor onze cliënten zorgen;
• we goed voor onszelf en elkaar zorgen.
• we af en toe knotsgek zijn met elkaar maar het beregezellig is.

Inschaling

Een dienstverband voor onbepaalde tijd. Vaste uren, 24 uur per week. Andere uren zijn in overleg ook mogelijk. Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring: voor de functie verzorgende IG conform CAO VVT FWG 40, voor de functie van verpleegkundige niveau 4 schaal FWG 45, niveau 5 FWG 50.

Bijzonderheden

Wij, team Enter/Bornerbroek, zijn een zelfsturend wijkteam en op zoek naar een betrokken, enthousiaste en flexibele collega.
Ons werkgebied ligt in Enter en in Bornerbroek. Door deze combinatie is het werk zeer divers. Zowel plattelands als dorpelijk. We denken in mogelijkheden en proberen zorg op maat te bieden en doen dit in samenspraak met de cliënt en waar mogelijk met de mantelzorger en andere disciplines. Eigen regie en zelfredzaamheid van de cliënt vinden wij belangrijk en we zetten allemaal onze deskundigheid in om hier vorm aan te geven, te stimuleren en te blijven zoeken naar mogelijkheden. We staan open voor nieuwe ontwikkelingen om de best mogelijke zorg te bieden.
In het team zijn verschillende taken verdeeld en daarin kan een ieder zich ontwikkelen. Er is ruimte voor groei in jouw eigen kwaliteiten. We vinden het belangrijk een open, warme, flexibele en gezellige werksfeer te creëren waarin we elkaar vertrouwen en er voor elkaar zijn. Een basis voor een goede onderlinge samenwerking. Werken in de wijk is boeiend, divers en elke dag is anders. Je werkt zelfstandig en toch zijn je collega’s dichtbij voor overleg.

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Verpleegkundige in de wijk
Verzorgende IG
Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 19-11-2021
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 10-12-2021
Nummer 73017
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent