Verzorgende IG /woonbegeleider in Winterswijk
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Als zorgprofessional weet je natuurlijk dat ons werk echt doorpakken is. Intensief contact met bewoners, ondersteunen waar je kan. Maar bij ons sta je er niet alleen voor. Echt samenwerken in een sterk team is essentieel. Want als je met plezier naar je werk gaat, ben je op je best. Daar geloven we in. Dan kun je groeien en blijven ontwikkelen. Heb je een momentje om kennis te maken?

 

Nabij het centrum van Winterswijk en landelijk gelegen door het aangrenzende park, ligt woonzorgcentrum De Berkhof. Recent gebouwd (2012) voldoet het ruimschoots aan de eisen van deze tijd. De 36 appartementen kenmerken zich door een overzichtelijke bouw. Het woonzorgcentrum is kleinschalig van opzet, wat maakt dat cliënten zich snel op hun gemak voelen.
In De Berkhof wonen cliënten met een indicatie voor ZZP 4. Een vast team medewerkers werkt vanuit ‘belevingsgerichte zorg’. De medewerkers sluiten daarmee zoveel mogelijk aan bij de wensen en de beleving van de cliënten. Het is belangrijk dat de cliënten zoveel mogelijk de regie over hun leven houden.

Functie eisen

Natuurlijk zijn diploma’s belangrijk. Je bent dan natuurlijk in het bezit van een MBO opleiding tot verzorgende niveau 3. Maar wat we nog belangrijker vinden is je enthousiasme. Durf je verantwoordelijkheid te nemen? Werk je vanuit innerlijke rust? Pak je nieuwe ontwikkelingen snel op? Dan ben je bij ons helemaal op je plek. Houd je ook nog van een open werksfeer en diversiteit in de zorg? Lees dan vooral verder.

Inschaling

 woonbegeleider/verzorgende
• schaal FWG 35 van de CAO VVT 
• uren en contractvorm
• 8% vakantiegeld, en 8,3% eindejaarsuitkering
• fijne extra’s, zoals:
- een fietsplan en/of digitale middelen
- korting bij sportscholen
- collectieve zorgverzekering
- arrangementen voor schadeverzekeringen

Bijzonderheden

Bel dan even met Joris Schuurmans (regiomanager) via 0543- 546362 of mail naar j.schuurmans@szmk.nl
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met afdeling recruitment, bereikbaar op het nummer 06-51131669 (telefonisch of via de app) of per mail recruitment@szmk.nl

Type Vacature
Intern nummer 195
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé locatie woonzorgcentrum de Berkhof
Postcode 7103VX
Stad Winterswijk
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 02-09-2021
Reageer voor 30-09-2021
Ingangsdatum 02-09-2021
Nummer 70813

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)