Verzorgende IG | ZZP
Markenheem

Functieomschrijving

Thuis. De plek waar je je goed voelt. Waar iedereen zichzelf kan zijn. Lachen en ontspannen. Een gevoel van veiligheid. Dat bieden we ouderen in de regio Doetinchem en Bronckhorst. Met zorg dichtbij, in een van onze woonzorgcentra of in de wijk. Elke dag zetten we dat stapje extra om bij te dragen aan een waardevolle dag. Samen voor en met onze cliënten, hun familie, de mantelzorgers, onze omgeving én ons team.

Ben jij de ZZP’er die zich hier wel in thuis voelt? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga jij doen?

Elke dag staan onze cliënten centraal. We bieden zorg met aandacht, die afgestemd is op hun persoonlijke wensen en behoeften. We nemen de tijd om die wensen en behoeften te ontdekken. Door echt verbinding te maken en elkaar goed te leren kennen. Door te ontdekken wat iemand wél kan en wat kleur geeft aan zijn of haar leven. Bij Markenheem werken we met een flexpoule met vaste medewerkers en zelfstandige zorgverleners (ZZP) die ad-hoc of voor een langere periode worden ingezet. Met deze flexibele collega’s kunnen we ook tijdens langdurig verlof, ziekte of vertrek van collega’s dichtbij elkaar en onze bewoners blijven staan.

Functie eisen

Je bent een fijne, hulpvaardige en enthousiaste ZZP'er met hart voor je werk. Samen met je collega’s wil je van elke dag een waardevolle dag maken en vol enthousiasme dat stapje extra zetten. Je bent vriendelijk, tactvol en geduldig en gaat op een creatieve, oplossingsgerichte manier aan het werk. De ouderenzorg is een dynamisch vak waarin jij je continu wilt blijven ontwikkelen.

Daarnaast heb je:

  • een diploma Verzorgende IG (niveau 3) of Verpleegkunde (niveau 4);
  • ervaring in het werken met de doelgroep PG en/of Somatiek;
  • goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.

Inschaling

We zeggen wat we doen. En we doen wat we zeggen. We zijn duidelijk, betrouwbaar en open. Naar elkaar en naar anderen. Samen met jou maken wij heldere en marktconforme afspraken die wij vastleggen in een ZZP-overeenkomst.

Bijzonderheden

Voel jij je nu al thuis bij Markenheem?

Laat ons dan weten wie je bent en solliciteer via de sollicitatiebutton! Heb je aanvullende vragen over de vacature van Zelfstandige zorgverlener (ZZP), bel of app dan gerust met onze recruiters Mirjam (06-86852647) of Nicole (06-59897356). 

Type Vacature
Organisatie Markenheem
Locatie Markenheem, alle locaties
Postcode 7001 CR
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Niet van toepassing
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 10-02-2023
Reageer voor 30-04-2023
Nummer 117785
Doorsturen Bekijk PDF

Markenheem

Centra voor zorg en dienstverlening

Markenheem biedt verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg aan 340 cliënten in vijf woonzorgcentra en aan ruim 1000 cliënten (huishoudelijke) zorg en verpleging thuis in de gemeenten Doetinchem en Bronckhorst. Ook dagactiviteit, tijdelijk verblijf en de verhuur van appartementen behoren tot ons aanbod.

We bieden kwalitatief hoogwaardige ouderenzorg die afgestemd is op de persoonlijke wensen en behoeften van onze cliënten. We willen dichtbij alle betrokken partijen staan waaronder onze cliënten, hun familie, (zorg)instellingen en andere stakeholders. We zijn een betrouwbare partner die met enthousiaste en vakkundige medewerkers ouderenzorg dichtbij levert. Samen zorgen we zo voor een ideale leefomgeving voor onze cliënten.

Meer over Markenheem