Verzorgende IG (24-28 uur per week, Deventer)
Zorggroep Solis

Functieomschrijving

Om 7.00 uur begint je dienst en je komt op de afdeling. De overdracht van de nachtdienst geeft je inzicht in de werkzaamheden van die dag. Er moet een artsenvisite gelopen worden en er is een multidisciplinair overleg met alle betrokken disciplines. Je begint met de zorg aan de cliënten en werkt samen op met je collega’s.

Je voert een geruststellend gesprek met mevrouw Hannink en biedt een luisterend oor aan de heer Sigersen. Door je te verdiepen in de cliënt leer je deze echt kennen. 

Functie eisen

Profiel
Als verzorgende IG binnen dit team ben je de spil en belangrijkste schakel voor de cliënten en hun mantelzorgers. Je kent de cliënten en kunt waar mogelijk aansluiten bij wat een cliënt belangrijk vindt. Je stelt je op als coach, gaat een vertrouwensband aan en stemt samen met de cliënten en diens mantelzorgers de (zorg)behoefte af. Je legt deze vast in het zorgplan, zodat je als team de juiste zorg kunt bieden.

Je beschikt over een diploma Verzorgende IG. Wij bieden je een leuke werkplek, waar je in een team komt dat volop in ontwikkeling is en onze cliënt centraal stelt. Wil je meedenken en meebepalen hoe de cliënt centraal gezet kan worden? Grijp dan je kans. Kijk hier voor meer informatie over Spikvoorde.

Scholing
Wij werken met het Solis Leerplein, een digitale leeromgeving. Hier heb je gemakkelijk en snel in beeld welke scholingen je kan doen om je te blijven ontwikkelen als professional.

Inschaling

Salaris
Het salaris bedraagt maximaal € 2.668,93 bruto per maand bij een volledige werkweek (36 uur per week, FWG 35). De aanstelling is voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden.

Bijzonderheden

Solliciteren?
Je kunt reageren via www.zorggroepsolis.nl/vacatures.  Een referentenonderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Medewerkers hebben voorrang volgens interne procedure.

 

Meer informatie?
Neem contact op met Saskia van Denderen, verpleegkundig hoofd, via: 06 - 830 336 86.

 

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

 

Type Vacature
Intern nummer 74
Organisatie Zorggroep Solis
Locatie Zorggroep Solis, locatie Spikvoorde, in Deventer
Postcode 7425RJ
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 13-03-2019
Reageer voor 09-04-2019
Ingangsdatum 13-03-2019
Nummer 44355

Zorggroep Solis

Zorggroep Solis verleent sinds 1267 zorg aan mensen in Deventer en omgeving. We weten de weg in de zorgwereld. Van begin tot begeleiding in de laatste levensfase. Tot Zorggroep Solis behoren: woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, De Bloemendal, Groote & Voorster, St Jurriën en Spikvoorde, Hospice de Winde, Ortis paramedische praktijken, Vte en Buro Saartje voor bemiddeling in huishoudelijke hulp. Zorggroep Solis heeft bovendien een chronische pijnkliniek en een centrum voor palliatieve dag- en intervalzorg.

Meer over Zorggroep Solis