Verzorgende IG (24-36 uur) - verpleeghuis Veldhuis
KleinGeluk

Functieomschrijving

Dynamisch, divers en dankbaar: dat kenmerkt werken bij KleinGeluk. Kies voor werk dat gelukkig maakt! Jij maakt het verschil, gericht op zowel onze cliënten als medewerkers. Bij KleinGeluk is geen dag hetzelfde: met persoonlijke geluksmomenten maken wij elke dag de moeite waard.

Wil jij hier een bijdrage aan leveren? Dan hebben wij een leuke uitdagende functie voor jou!

KleinGeluk is voor locatie Veldhuis op zoek naar een verzorgende IG (VIG) (24-36 uur per week). Uren en diensten zijn in overleg bespreekbaar.

Locatie Veldhuis  is een verpleeghuis en bevindt zich in het centrum van Apeldoorn. Op deze locatie bieden we de bewoners zorg met behandeling. Elke woongroep op deze locatie heeft een buurtkamer. Ook zijn er verschillende plekken in het gebouw om elkaar te ontmoeten. In de gezamenlijke buurtkamer van iedere woongroep wordt vers gekookt, gezamenlijk gegeten en speelt het dagelijks leven zich af. De techniek van persoonlijke alarmering maakt het gebruik van leef cirkels mogelijk. De bedoeling is om bewoners hierdoor de vrijheid te bieden die voor hen passend is, terwijl de veiligheid is gewaarborgd.

Wat ga je doen?

Als Verzorgende IG (VIG) bij KleinGeluk is geen dag hetzelfde. Door onze bewoners te stimuleren en te begeleiden bij hun persoonlijke verzorging zorg je samen met je collega’s voor een goed welzijn.

Je krijgt in deze functie te maken met somatische en psychogeriatrische zorgvragers en/of een combinatie van beiden. Vanwege de uitdagende zorgvraag biedt het diversiteit in het uitvoeren van (verpleegtechnische) handelingen, verzorging en begeleiding van de bewoners. De rol als verzorgende IG is daarmee erg afwisselend en veelzijdig.

Je komt te werken in een betrokken en enthousiast team van collega’s, werkzaam in verschillende functies, zoals verpleegkundige, helpende en woonassistent. Het team heeft veel vrijheid en verantwoordelijkheid om de best mogelijke zorg te leveren. Daar heb jij als verzorgende IG binnen het team een belangrijke rol in. Binnen de locatie is er aandacht voor de bewoner, tijd om een gesprek te voeren en om samen de geluksmomenten te beleven.

Functie eisen

Wij zoeken een enthousiaste ervaren collega. Heb jij de volgende kennis en vaardigheden?

 • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende niveau 3 (IG);
 • Je hebt een goede beheersing van verpleegtechnische vaardigheden;
 • Je beschikt over een dienstverlenende en klantgerichte instelling;
 • Je hebt ervaring en kennis van de doelgroep; somatische en psychogeriatrische cliënten en de daaraan verbonden zorgbehoeften en benaderingswijzen;
 • Je toont initiatief en bent creatief in het bedenken van oplossingen;
 • Je werkt zelfstandig en kan omgaan met wisselende werkdruk.

Vanzelfsprekend beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden en kan je prima in teamverband als ook zelfstandig werken.

Inschaling

 • Je ontvangt direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd (2 maanden proeftijd) uren in overleg;
 • Je krijgt een salaris volgens FWG schaal 35, CAO VVT (maximaal € 3.025,81 bij een 36-urige werkweek), afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris;
 • Je komt te werken in een prettige werksfeer in een team met enthousiaste en betrokken collega’s;
 • Een goede balans werk-privé vinden wij erg belangrijk;
 • KleinGeluk biedt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van goede opleiding- en scholingsmogelijkheden.

Daarnaast bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioen via PFZW, fietsplan en collectieve kortingen bij (ziektekosten) verzekeringen. Ook ontvang je een eindejaarsuitkering.

Het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

KleinGeluk sluit aan bij de visie van Machteld Huber ‘positieve gezondheid’. Nieuwsgierig naar ons? Kijk dan op: www.kleingeluk.nl.

Bijzonderheden

Ben je enthousiast geworden en kies jij voor werk dat gelukkig maakt? Dan kijken we uit naar jouw reactie en gaan graag met je in gesprek!

Solliciteer door je cv en begeleidende brief te sturen via onze website werkenbij.kleingeluk.nl. Wil je eerst komen kennismaken om een beeld te krijgen van de functie en werkzaamheden, dan ben je van harte welkom voor een kop koffie.

Neem voor meer informatie contact op met Margot Heddes (Locatiemanager Veldhuis), via de Zorglijn 0800-0604.

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er daarom ook voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en worden doorgestuurd. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie KleinGeluk
Locatie Verpleeghuis Veldhuis
Postcode 7311 PK
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 25-04-2023
Reageer voor 31-05-2023
Ingangsdatum 25-04-2023
Nummer 119597

KleinGeluk

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, en (specialistische) zorg. KleinGeluk biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op maat. Persoonlijk welzijn staat hierbij voorop, vanuit onze missie: zowel voor cliënten als medewerkers vanuit aandacht, keuzevrijheid en persoonlijke geluksmomenten iedere dag de moeite waard maken.

Meer over KleinGeluk