Verzorgende IG afd. GP, Almelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Maakt jouw hart een dubbele salto bij het woord geronto psychiatrie?
 • Ben jij een ervaren verzorgende IG of zit jij in het laatste leerjaar van jouw opleiding?
 • Weet jij als geen ander hoe om te gaan met cliënten die te maken hebben met gedragsproblematiek?

Is jouw antwoord drie maal ja? Leuk! Dan komen wij graag met jou in contact.

Voor onze locatie Eugeria zijn wij binnen ‘het Paviljoen’ op zoek naar een enthousiaste verzorgende IG voor onze open afdeling geronto psychiatrie. Het paviljoen bestaat uit drie open en drie gesloten woningen geronto psychiatrie. Binnen woning 22 wonen zes cliënten met een psychiatrische en somatische problematiek. Denk hierbij aan cliënten met psychotische-, stemmings- en angststoornissen.

Wij vinden het belangrijk dat onze cliënten een waardevol leven ervaren, eigen regie voor de cliënt staat dan ook centraal in de zorg die wij bieden. Als collega verzorgende IG draag jij zorg voor een fijne en prettige dagstructuur voor jouw cliënten. Daarnaast ondersteun en verzorg jij de ADL zorg en verpleegtechnische handelingen waarvoor jij bevoegd bent. En wat extra leuk is; wij zijn in ontwikkeling om een Regionaal Expertise Centrum te worden voor de GP. Deze ontwikkeling is gestart en nu in volle gang. Dus ook hier zal jij samen met ons onderdeel van uit gaan maken! Klinkt als een leuke uitdaging, toch?

Als onze collega verzorgende IG kom jij te werken in een gevarieerd team van acht gezellige collega’s binnen de woning. Je werkt binnen een vast team en zoveel mogelijk op eigen woning. Daarnaast werk je veel samen met de andere twee open GP woningen. Het kan dus een keer voorkomen dat jij hier een dienst werkt. Je leest het al; als collega’s staan wij voor elkaar klaar waar nodig! Ook worden er jaarlijks samen met de andere woningen leuke uitjes en teambuilding georganiseerd. Af en toe gezellig met elkaar ergens een hapje eten mag natuurlijk ook niet ontbreken. En ook leuk om te weten, jouw team houdt enorm van humor! Dit draagt bij aan een fijne en gezellige werkdag.

En dan nu jouw diensten. Binnen ons team werk jij verschillende diensten, zowel dag-, avond- als nachtdiensten. Weekenddiensten en het werken tijdens de feestdagen worden eerlijk verdeeld. Hiervoor gebruiken wij lijsten waarop jij, net als ons, jouw voorkeuren kan aangeven. Verder kennen wij geen gebroken diensten. Ook fijn om te weten, vind je niet?

Wie ben jij

 • Jij bent een ervaren (afgestudeerd) verzorgende IG
 • Je kan jezelf omschrijven als een échte kartrekker en durft verantwoordelijkheid te nemen
 • Zelfstandig werken is voor jou niets nieuws, jij weet jouw eigen woning prima alleen te draaien
 • Jij bent tevens een teamplayer en vindt onderlinge samenwerking belangrijk
 • Je ziet taken liggen en pakt deze adequaat op

Je vindt bij ons

 • Een vast dienstverband
 • De kans om onderdeel te zijn in onze ontwikkeling tot Regionaal Expertise Centrum GP
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 35 € 3.025,81 bruto per maand op basis van 36 uur
 • Ieder jaar 8% vakantiegeld én een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% 
 • Een team met collega’s die niet kunnen wachten om jou te verwelkomen!

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!   

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de Ipad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  
Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou. Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt, krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?   

Bijzonderheden

Interesse

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd mailen: [email protected]  

Of bel met onze collega Dionne Demmer-Mulder op tel: 06-34356535 voor inhoudelijke vragen.

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Almelo, Carintreggeland Huis Eugeria
Postcode 7602JT
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Dionne Demmer-Mulder, tel: 06-34356535
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 07-03-2023
Reageer voor 01-04-2023
Nummer 118390

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland