Verzorgende IG afdeling de Toren
De Posten

Functieomschrijving

Team de Toren biedt ouderen met somatische klachten ondersteuning op het gebied van verzorging, verpleging en zinvolle dag invulling. Als verzorgende IG werk je in een kleinschalig team en bied je ondersteuning, begeleiding en 1ste lijnsverzorging aan cliënten. Je bent bekwaam voor en verricht diverse verpleegtechnische handelingen die aansluiten bij jouw deskundigheid. Daarnaast coördineer je de zorg op een effectieve en efficiënte manier waarbij je de kernwaarden Hartelijk, Huiselijk en Hulpvaardig niet uit het oog verliest. Je communiceert zowel met je collega’s als andere (1e en 2e lijns) zorgverleners. Hierbij signaleer je bijzonderheden en veranderingen. Je bent werkzaam in een team, dus waar nodig coach je collega’s van verschillende deskundigheden en ben je (mede) verantwoordelijk voor de indicatiestellingen en de administratieve zaken die hier uit voortvloeien. Het maken en evalueren van zorgafspraken met cliënten behoort ook tot het takenpakket.

Functie eisen

Het werken op deze veelzijdige en dynamische somatische afdeling vraagt een goede samenwerking, goede communicatie en een lerende houding. Je bent in het bezit van een landelijk erkend diploma verzorgende niveau 3 IG, beheerst de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift. Je kunt zelfstandig werken, bent doortastend, houdt van afwisseling, kan dialoog gestuurd en overstijgend denken en handelen, bent proactief en gaat voor kwaliteit binnen de zorgprocessen. Daarnaast heb je een collegiale instelling, ben je zorgvuldig en kun je empathisch communiceren en houdt ook in lastige en/of hectische situaties het hoofd koel. Het werken in onregelmatige diensten, (nacht-, late en dagdiensten) is geen probleem.

Inschaling

Wij bieden een arbeidsovereenkomst aan voor de periode van 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Het aantal uren is in overleg vast te stellen. Ingangsdatum is zo snel mogelijk. Salaris is conform CAO-VVT.

Bijzonderheden

Jouw sollicitatie met CV kun je richten aan de Posten, t.a.v. afdeling HR, De Posten 135, 7544 LR Enschede of via de mail solliciteren@deposten.nl. Voor vragen die betrekking hebben op de functie kun je contact opnemen met Chantal Meinema of Loredana Ena, via telefoonnr.: 053-4 753 753.

Type Vacature
Intern nummer 2018-052
Organisatie De Posten
Locatie De Posten in Enschede
Postcode 7544LR
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Chantal Meinema of Loredana Ena
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 01-11-2018
Ingangsdatum 1 november 2018
Reageer voor 31-03-2019
Nummer 41623
Doorsturen Bekijk PDF

De Posten

de Posten kenmerkt zich door zijn missie; hartelijk, huiselijk en hulpvaardig. Daarmee bedoelen we dat we een organisatie zijn met hartelijke medewerkers die belangstelling tonen voor bewoners en collega's en je het gevoel geven welkom te zijn; een plek dus waar mensen graag willen wonen. Hulpvaardig zijn we in de zin van kundig in het dienstverlenen en kundig in het verlenen van zorg. Omdat wij in kleine zelforganiserende teams werken bieden wij veel ruimte voor eigen initiatief en zelfontplooiing en zijn wij in staat flexibel en adequaat in te spelen op specifieke zorgwensen. Van eenvoudige huishoudelijke hulp, tot verzorging en verpleging aan huis. De Posten richt zich op datgene waar de cliënt zelf nog toe in staat is en ondersteunt daar waar het moeilijker of niet meer gaat. Samen kijken wij naar de mogelijkheden, samen zoeken wij naar de beste oplossing. Want samen werkt het beter.

Meer over De Posten