Verzorgende IG afdeling de Toren
De Posten

Functieomschrijving

Verzorgende IG (m/v)

   20-28 uur

 De Posten: Samen met u en uw naasten zet de Posten zich in voor uw woon- en leefplezier. Wij zijn naast zorgverlener ook ondersteuner, gids en goede buur. Onze visie is gebaseerd op de humanistische waarden: wederzijds respect, solidariteit en keuzevrijheid. Met de kernwaarden Hartelijk, Huiselijk en Hulpvaardig onderstrepen wij onze missie en visie. Hartelijk: Wij groeten elkaar en respecteren elkaar. We hebben positieve en alerte aandacht voor de klant en zijn woon- en leefplezier. We voeren een dialoog met de klant, familie en mantelzorgers over onze samenwerking. Als het mogelijk is komen we tegemoet aan de wensen en behoeften van de klant. Afspraak is afspraak. We zijn gastvrij en onze deur staat open voor wijkbewoners. Huiselijk: We zijn discreet en respecteren de privacy van de klant. We kloppen of bellen aan voordat we binnenkomen. We ondersteunen de klant zodat hij/zij zoveel mogelijk het leven kan blijven leiden, dat hij/zij gewend is. Wij creëren een veilige, geborgen en levendige sfeer. Hulpvaardig: We gaan uit van de mogelijkheden van de klant en zijn/haar naasten. De klant houdt zelf de regie. We werken belevingsgericht en streven naar maximale bewegingsvrijheid. Wij stimuleren de klant zoveel mogelijk zelf te doen en sluiten daarop aan met onze ondersteuning. We hebben een professionele, open en lerende houding. Wij streven naar voortdurende verbetering van ons werk. We werken samen met partners in het werkveld die onze ambities delen.

 Jouw functie: Team de Toren biedt ouderen met somatische klachten ondersteuning op het gebied van verzorging, verpleging en zinvolle dag invulling. Als verzorgende IG werk je in een kleinschalig team en bied je ondersteuning, begeleiding en 1ste lijnsverzorging aan cliënten. Je bent bekwaam voor en verricht diverse verpleegtechnische handelingen die aansluiten bij jouw deskundigheid. Daarnaast coördineer je de zorg op een effectieve en efficiënte manier waarbij je de kernwaarden Hartelijk, Huiselijk en Hulpvaardig niet uit het oog verliest. Je communiceert zowel met je collega’s als andere (1e en 2e lijns) zorgverleners. Hierbij signaleer je bijzonderheden en veranderingen. Je bent werkzaam in een team, dus waar nodig coach je collega’s van verschillende deskundigheden en ben je (mede) verantwoordelijk voor de indicatiestellingen en de administratieve zaken die hier uit voortvloeien. Het maken en evalueren van zorgafspraken met cliënten behoort ook tot het takenpakket.

Functie eisen

Jouw kwaliteiten: Het werken op deze veelzijdige en dynamische somatische afdeling vraagt een goede samenwerking, goede communicatie en een lerende houding. Je bent in het bezit van een landelijk erkend diploma verzorgende niveau 3 IG, beheerst de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift. Je kunt zelfstandig werken, bent doortastend, houdt van afwisseling, kan dialoog gestuurd en overstijgend denken en handelen, bent proactief en gaat voor kwaliteit binnen de zorgprocessen. Daarnaast heb je een collegiale instelling, ben je zorgvuldig en kun je empathisch communiceren en houdt ook in lastige en/of hectische situaties het hoofd koel. Het werken in onregelmatige diensten, (nacht-, late en dagdiensten) is geen probleem.

Inschaling

Wat wij bieden: Wij bieden een arbeidsovereenkomst aan voor de periode van 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Het aantal uren is in overleg vast te stellen. Ingangsdatum is zo snel mogelijk. Salaris is conform CAO-VVT.

Bijzonderheden

Solliciteren: Jouw sollicitatie met CV kun je richten aan de Posten, t.a.v. afdeling HR, De Posten 135, 7544 LR Enschede of via de mail solliciteren@deposten.nl. Voor vragen die betrekking hebben op de functie kun je contact opnemen met Chantal Meinema of Loredana Ena, via telefoonnr.: 053-4 753 753.

 

Type Vacature
Intern nummer 2018-074
Organisatie De Posten
Locatie De Posten in Enschede
Postcode 7544LR
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Chantal Meinema of Loredana Ena
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 11-12-2018
Ingangsdatum 11 december 2018
Reageer voor 31-03-2019
Nummer 42393
Doorsturen Bekijk PDF

De Posten

de Posten kenmerkt zich door zijn missie; hartelijk, huiselijk en hulpvaardig. Daarmee bedoelen we dat we een organisatie zijn met hartelijke medewerkers die belangstelling tonen voor bewoners en collega's en je het gevoel geven welkom te zijn; een plek dus waar mensen graag willen wonen. Hulpvaardig zijn we in de zin van kundig in het dienstverlenen en kundig in het verlenen van zorg. Omdat wij in kleine zelforganiserende teams werken bieden wij veel ruimte voor eigen initiatief en zelfontplooiing en zijn wij in staat flexibel en adequaat in te spelen op specifieke zorgwensen. Van eenvoudige huishoudelijke hulp, tot verzorging en verpleging aan huis. De Posten richt zich op datgene waar de cliënt zelf nog toe in staat is en ondersteunt daar waar het moeilijker of niet meer gaat. Samen kijken wij naar de mogelijkheden, samen zoeken wij naar de beste oplossing. Want samen werkt het beter.

Meer over De Posten