Verzorgende IG afdeling Erve Leppink 28 -32 uur
De Posten

Functieomschrijving

Voor onze afdeling Erve Leppink zijn wij per direct op zoek naar een:

    Verzorgende IG (m/v)

   28 – 32 uur

andere contracturen zijn bespreekbaar
 

 

Jouw functie:

Als verzorgende IG werk je in kleinschalige teams en bied je ondersteuning, begeleiding en verzorging aan psychogeriatrische cliënten binnen de dienst Woonzorg. (En binnen de posten ook aan somatische bewoners) Je bent bekwaam voor en verricht diverse verpleegtechnische handelingen die aansluiten bij jouw deskundigheid. Daarnaast coördineer je de zorg op een effectieve en efficiënte manier waarbij je de kernwaarden Hartelijk, Huiselijk en Hulpvaardig niet uit het oog verliest. Je communiceert zowel met je collega’s als andere (1e en 2e lijns) zorgverleners. Hierbij signaleer je bijzonderheden en veranderingen. Je bent werkzaam in een team, dus waar nodig coach je collega’s van verschillende deskundigheden en ben je (mede) verantwoordelijk voor de indicatiestellingen en de administratieve zaken die hier uit voortvloeien. Het maken en evalueren van zorgafspraken met cliënten behoort ook tot het takenpakket.

 

Functie eisen

Jouw kwaliteiten:

Een diploma verzorgende IG. Zelfstandig kunnen werken, Flexibel en houdt van afwisseling, dialoog gestuurd denken en handelen, initiatieven nemen. Je hebt een collegiale instelling en werkt zorgvuldig, empathisch en kunt goed relaties onderhouden met zowel de cliënten, collega’s, als andere zorgverleners.

Inschaling

Wat wij bieden:

Wij bieden een arbeidsovereenkomst aan voor bepaalde tijd met mogelijkheid tot verlenging. Ingangsdatum is zo snel mogelijk. Andere contractvormen zijn in overleg mogelijk. Salaris is conform CAO-VVT.

Bijzonderheden

Solliciteren:

Jouw sollicitatie met CV kun je richten aan de Posten, t.a.v. afdeling HR, De Posten 135, 7544 LR Enschede of via de mail solliciteren@deposten.nl. Voor vragen die betrekking hebben op de functie kun je contact opnemen met Rita ten Thije via de telefoon 053-4 753 753.

Type Vacature
Intern nummer 2018-078
Organisatie De Posten
Locatie De Posten in Enschede
Postcode 7544LR
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Rita ten Thije
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 12-02-2019
Ingangsdatum 12 februari 2019
Reageer voor 31-03-2019
Nummer 42684
Doorsturen Bekijk PDF

De Posten

de Posten kenmerkt zich door zijn missie; hartelijk, huiselijk en hulpvaardig. Daarmee bedoelen we dat we een organisatie zijn met hartelijke medewerkers die belangstelling tonen voor bewoners en collega's en je het gevoel geven welkom te zijn; een plek dus waar mensen graag willen wonen. Hulpvaardig zijn we in de zin van kundig in het dienstverlenen en kundig in het verlenen van zorg. Omdat wij in kleine zelforganiserende teams werken bieden wij veel ruimte voor eigen initiatief en zelfontplooiing en zijn wij in staat flexibel en adequaat in te spelen op specifieke zorgwensen. Van eenvoudige huishoudelijke hulp, tot verzorging en verpleging aan huis. De Posten richt zich op datgene waar de cliënt zelf nog toe in staat is en ondersteunt daar waar het moeilijker of niet meer gaat. Samen kijken wij naar de mogelijkheden, samen zoeken wij naar de beste oplossing. Want samen werkt het beter.

Meer over De Posten