Verzorgende IG - Chronische Psychiatrische Verpleeghuis Zorg (CPV)
Atlant

Kom jij ons team versterken
Op onze locatie Marken Haven werk je met mensen die chronische psychiatrische verpleeghuiszorg nodig hebben. De nadruk ligt op het wonen, waarbij de praktijk aansluit op de wensen en behoefte van de bewoners. Wij begeleiden bewoners die juist meer dan alleen verzorging nodig hebben. Dit omdat er bijvoorbeeld sprake is van een angst-, persoonlijkheidsstoornis of stemmingswisselingen. Dit vraagt van jou als verzorgende IG een onbevooroordeelde kijk. Bij deze mensen tref je regelmatig onvoorspelbaar soms agressief gedrag, vooral geen alledaags gedrag aan. Hier moet je wel tegen kunnen en de uitdaging van inzien. Sta jij stevig in je schoenen, ben je geduldig en optimistisch, dan is deze baan iets voor jou! Het team bestaat uit verzorgenden, medewerkers maatschappelijk zorg en verpleegkundigen. We hebben een open werksfeer en er is veel samenhorigheid. Atlant staat bekend om; ruimte voor jezelf om je te kunnen ontwikkelen; dus je kunt rekenen op een mooi aanbod van trainingen die passen bij het werken met deze doelgroep.

"Bij Atlant hebben we geweldige doelgroepen waarvoor jij als verzorgende CPV veel kunt betekenen op zowel verzorgend maar nog meer op maatschappelijk gebied!"

Peter Zeedijk
(verpleegkundige bij Atlant en i.o. HBO-V)

Wat ga je doen
Als verzorgende IG bied je zorg en begeleiding. Je bent zichtbaar voor onze zorgvragers en maakt steeds de afweging wat je voor hen kunt betekenen. Jouw kennis en energie zet je, naast de individuele begeleiding, ook in bij het begeleiden van een groep bij de dagelijkse activiteiten.

Wat mag je van ons verwachten

 • De mogelijkheid voor een vast contract;
 • Mogelijkheden om parttime te werken (28-32 uur in de week);
 • Een goed bruto maandsalaris van maximaal €2.762,34 (CAO VVT FWG 35);
 • Ruimte om jezelf te ontplooien en jezelf te zijn;
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Enthousiaste en betrokkende collega’s en een vitale werkgever die jaarlijks een volleybal toernooi organiseert en aan bied om deel te nemen aan het Drakenbootfestival.

Wat neem jij mee
Allereerst een diploma verzorgende IG (niveau 3). We zijn op zoek naar gedreven, proactieve en oordeelvrije zorgmedewerkers.

Verder:

 • Ben je gewend om in mogelijkheden te denken en wil je je graag verder ontwikkelen;
 • Heb je affiniteit met de doelgroep;
 • Weet jij van aanpakken en ben je een doener;
 • Heb je de nodige dosis humor;
 • Sta je stevig in je schoenen, en denk je graag mee in ontwikkelingen;
 • Ben je bereid om onregelmatige diensten te draaien en om in het weekeinde te werken.

Wil jij verder?
Stuur dan je actuele cv en korte motivatie via de knop “Solliciteren”. Passende kandidaten worden uitgenodigd voor een gesprek in Beekbergen.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor indiensttreding.

Vast al nieuwsgierig geworden naar Atlant als organisatie? Kijk dan hier: https://www.atlant.nl/werkenbij/atlant-als-werkgever/

Heb je nog vragen?
Bel of app dan naar Wendela de Visser (recruiter) 06 22 06 25 08.  

We horen graag jouw verhaal!

 

Type Vacature
Intern nummer 81-19
Organisatie Atlant
Locatie Atlant
Postcode 7300AA
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 08-07-2020
Reageer voor 27-09-2020
Nummer 53743
Doorsturen Bekijk PDF

Atlant

Atlant Zorggroep biedt aan haar cliënten vraaggestuurde kwaliteitszorg in een klimaat waarin alle mensen, cliënten en medewerkers, tot hun recht kunnen komen. Daarbij spelen voor de medewerkers persoonlijke motivatie en professionaliteit beide een belangrijke rol. Atlant Zorggroep bezint zich voortdurend op mogelijk verbeteringen van de zorg- en dienstverlening. Als speerpunten in de zorg geldt de behandeling van cliënten met de ziekte van Huntington en het syndroom van Korsakov. De slogan ‘unieke zorg voor unieke mensen’ inspireert ons elke dag.

Meer over Atlant