Verzorgende IG
Zorggroep Noorderboog

Functieomschrijving

Ben jij die enthousiaste verzorgende IG die wij zoeken?
Weet jij wat goede zorg voor onze bewoners inhoudt? En kun jij je daar met heel je hart en ziel voor inzetten? Dan ben je van harte welkom om ons team als Verzorgende IG te versterken!

Wat ga je precies doen?
Jouw passie: zorg verlenen! Als verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor de verzorging van bewoners en verricht je daartoe werkzaamheden gericht op het psychisch, somatisch en sociaal welbevinden van de bewoners conform de afspraken in het zorgleefplan. Je bent mede verantwoordelijk voor de coördinatie van de totale zorg die je samen met de bewoner, mantelzorger/familie, diens netwerk en je collega’s afstemt, bijstelt en evalueert.

Functie eisen

Wat vragen wij van je?

  • Je beschikt over een diploma verzorgende-IG (niveau 3);
  • Je bent bereid om alle voorkomende diensten op alle dagen van de week te draaien;
  • Je bent in staat je diensten zelf te roosteren;
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep;
  • Je bent servicegericht en durft initiatief te nemen;
  • Je bent communicatief sterk, staat stevig in je schoenen en beschikt over een probleemoplossend en reflecterend vermogen;
  • Je bent zelfstandig, flexibel, een doorzetter en bent van nature een teamspeler die weet dat zorg verlenen altijd teamwork is!

Inschaling

Wat bieden wij je?
Een fantastische baan waarin je al je ambities kunt verwezenlijken en je veel ruimte hebt voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een sector en bij een organisatie die volop in ontwikkeling is en waar jij ertoe doet.

Het betreft een functie voor onbepaalde tijd. De functie van Verzorgende IG is ingedeeld in functiewaarderingsgroep FWG 35 van de cao VVT. De overige arbeidsvoorwaarden van Noorderboog zijn op de functie van toepassing. Wij hebben daarnaast een pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. korting op je zorgverzekering en sportschoolabonnement of deelname aan het fietsenplan.

Bijzonderheden

Waar kom je te werken?
Aan de rand van Wilhelminaoord is De Menning gevestigd. Dit woonzorgcentrum bestaat uit drie woonlagen en heeft 46 appartementen, drie echtparenappartementen en vier kamers voor kortdurende opname. Daarnaast zijn er 26 aanleunwoningen. De Menning kenmerkt zich door haar gastvrijheid, kleinschaligheid en gemoedelijke sfeer. Betrokken medewerkers stemmen samen met de bewoner en diens naasten af welke begeleiding en zorg passend is om bij te dragen aan het ervaren van kwaliteit van leven. Vrijwilligers zijn onderdeel van dit samenspel.

Meer weten?
Wil je aanvullende informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Jantina van der Weide, leidinggevende zorg en dienstverlening, bereikbaar op telefoonnummer 06 - 53 58 09 57.

Tijd voor een kennismaking?
Stuur dan je sollicitatie voorzien van motivatie en cv vóór 11 mei 2021 naar ons toe. Dit kan via onze werken-bij website: https://werkenbij.noorderboog.nl/

Een belangrijke voorwaarde om bij ons in dienst te komen, is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Ook het natrekken van referenties behoort tot de aanstellingsprocedure.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 123456916
Organisatie Zorggroep Noorderboog
Locatie De Menning
Postcode 8384ED
Stad Wilhelminaoord
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 26-04-2021
Reageer voor 11-05-2021
Ingangsdatum 26-04-2021
Nummer 67308
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Noorderboog

Zorggroep Noorderboog bestaat uit dertien woonzorgcentra en verpleeghuizen en thuiszorg. Onze locaties zijn te vinden in Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel. In die regio bieden wij een compleet pakket van zorg, behandeling en ondersteuning aan voornamelijk kwetsbare ouderen en chronisch zieken.

De kracht van Zorggroep Noorderboog is het besef dat samenwerking de sleutel is tot succes. Wij vinden het belangrijk dat mensen, ook als ze ouder worden, midden in de samenleving blijven staan. We helpen daarbij, op een gastvrije en vriendelijke manier, met een beetje hulp of met veel ondersteuning. Dat kan bijvoorbeeld huishoudelijke hulp, thuiszorg, maaltijdvoorziening, revalidatie, behandeling, verzorging of verpleging zijn.

Bij Zorggroep Noorderboog werken ruim 1500 medewerkers en ongeveer 1200 vrijwilligers. Het werkgebied omvat de gemeenten Meppel, Staphorst, Steenwijkerland, Westerveld en De Wolden.

 

Meer over Zorggroep Noorderboog