Verzorgende IG Diessenplas PG afdeling
Carinova

Functieomschrijving

Carinova heeft tien woonzorglocaties in de regio Salland. Eén van deze locaties is Diessenplas in Holten. Diessenplas heeft alles in huis. Er is een woonvorm voor bewoners met een toenemende somatische zorgvraag en een verpleegunit met privacy voor de bewoners in de eigen appartementen. Voor de verpleegunit zijn wij op zoek naar een collega voor de functie van Verzorgende IG!

Voor onze bewoners maken wij het onderscheid. Wij doen er alles aan om onze bewoners een 'thuis-gevoel' te geven. Dit doen wij door de noodzakelijke zorg te personaliseren met maatwerk voor onze bewoners en onze focus op het welzijn te houden. Wij hebben ruimte voor 20 bewoners met dementie en daarbij ook een familiekamer waar wij de zorg voor een echtpaar kunnen leveren. 

Onze missie is de zorg aan te laten sluiten bij de wensen en behoeftes van onze bewoners, waarbij wij het mogelijk maken dat de bewoners een comfortabele, veilige en waardige oude dag hebben.

Waar ben jij goed in?

 • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG
 • Je bent positief, enthousiast en inspirerend
 • Je bent een echte teamplayer en durft “out of the box” te denken
 • Je bent er voor een aantal bewoners heel specifiek als contactverzorgende
 • Je bent de Verzorgende IG die zorg en welzijn bij elkaar brengt

Carinova biedt jou

 • Je bent direct welkom!
 • Inschaling op basis van cao VVT in FWG 35 (max € 2.762,34 per maand)
 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd
 • 24 uur (in overleg andere uren mogelijk)
 • De kans om je te ontwikkelen op een aandachtsgebied wat bij jou past
 • Een gemotiveerd en enthousiast team
 • De gelegenheid om het verschil te maken voor onze bewoners
 • Collectiviteitskortingen op zorgverzekeringen
 • Pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn

Bijzonderheden

Help jij ons mee om de zorg draaiende te houden? Ook nu is Carinova op zoek naar nieuwe collega’s en zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet! Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) zal een eerste kennismaking plaatsvinden door middel van videobellen. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Wil je meer informatie over de inhoud van de functie, het team of de locatie? Neem dan contact op met Jorgen Voordes, Locatieverpleegkundige, te bereiken op telefoonnummer 06-30329899.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Marlies Wassink, Recruiter Matchpunt, te bereiken op telefoonnummer 06-83101500 of via m.wassink@carinova.nl. Bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag.

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. Referenties zullen worden ingewonnen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is alleen toegestaan via onze Recruitmentafdeling Matchpunt. Je kunt ons bereiken via matchpunt@carinova.nl of telefonisch contact opnemen met Milka Nooij 06-12760975.

Type Vacature
Organisatie Carinova
Locatie Woon- en Zorglocatie Diessenplas (verpleegunit PG)
Postcode 7451 DG
Stad Holten
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 20
Uren tot 26
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 14-04-2021
Reageer voor 31-12-2021
Ingangsdatum 14-04-2021
Nummer 65293
Doorsturen Bekijk PDF

Carinova

Carinova is een brede, vernieuwende zorgorganisatie met een sterke, lokale verankering. Carinova is met ca. 3200 medewerkers actief op drie zorggebieden: Thuiszorg, Woonzorg en Huishoudelijke Hulp. Vanuit onze visie van “Vertrouwd dichtbij” zoeken wij regelmatig nieuwe medewerkers. Naast de vereiste kennis en kunde vindt Carinova eigenschappen als betrokkenheid, professionaliteit en passie belangrijk. Wij zijn dit aan onze cliënten verplicht.

Meer over Carinova