Verzorgende IG Elshof
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Word jij dolgelukkig van een grote glimlach op gezichten van jouw clienten?
 • Weet jij als geen ander hoe je kwalitatief goede zorg kan waarborgen?
 • Draag jij met liefde als Verzorgende IG jouw steentje bij aan de zorg en een waardevol leven voor de client?

Ja? Daan gaan wij graag met jou in gesprek!

Wij zijn op zoek naar een Verzorgende niveau 3 die ons team komt versterken. Wij zijn een enthousiast, spontaan en collegiaal team. Dagelijks doen wij ons uiterste best om met veel liefde waardevolle en passende zorg te kunnen bieden, want die mooie lach op de gezichten van onze cliënten daar worden wij blij van en doen we het voor!

Bij onze locatie Elshof kom jij als collega te werken binnen onze woning Ceder. Op deze woning wonen 6 cliënten met voornamelijk somatische klachten, maar ook een aantal cliënten met beginnende dementie. Samen met een team van 6 collega’s ondersteun je onze cliënten bij ADL taken en verricht jij natuurlijk de verpleegtechnische handelingen waarvoor jij bekwaam bent! Ons team weet elkaar te versterken, doordat we ons bewust zijn van elkaars kwaliteiten en hier spelen wij natuurlijk op in.

Wat wij als team écht belangrijk vinden? “Het leveren van kwalitatieve zorg en deze kunnen waarborgen!”

Over de diensten: deze zijn wisselend en jij vindt het net als ons prettig om alle diensten te werken. Dit zijn zowel dag-, avond- als nachtdiensten. Lukt het jou niet om alle diensten te werken? Dat kan natuurlijk, graag bekijken we dan samen met jou de mogelijkheden.  

Wij zijn dus op zoek naar die leuke, gezellige en sociale collega die van aanpakken weet en zich samen met ons vastbijt en gaat voor die kwalitatief goede zorg voor onze cliënten! Herken jij jezelf hier helemaal in? Reageer en wie weet ben jij wel onze nieuwe collega!

Wie ben jij

 • Jij bent afgestudeerd Verzorgende IG of bijna in het bezit van jouw diploma
 • Je bent een luisterend oor voor onze cliënten
 • Jij bent een doorzetter en weet van aanpakken om zo de kwaliteit van zorg te waarborgen
 • Je bent enthousiast en flexibel inzetbaar
 • Jij ziet kansen en weet deze om te buigen naar mogelijkheden

Je vindt bij ons

 • Een vast dienstverband
 • De kans om écht van waarde en betekenis te zijn binnen ons team en voor onze cliënten
 • Beloning volgens CAO VVT, Verzorgende IG FWG 35 maximaal €2.937,68 bruto per maand o.b.v. 36 uur.
 • Ieder jaar 8% vakantiegeld én een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% 
 • Een team met collega’s die niet kunnen wachten om jou te verwelkomen!

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken.  
Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.   
   
Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken.    
   
Zo vinden wij vanuit deze visie een goede werk- en privébalans erg belangrijk. Daarvoor zijn er in elke fase in jouw leven passende mogelijkheden.?Wij stimuleren jou als medewerker om daarbij zelf de regie pakken over je leven en over je baan! Ook geven wij jou graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Carintreggeland faciliteert, jij pakt het op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein. Dit alles doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen.  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland? 

Interesse

Heb je inhoudelijke vragen? Stel deze dan aan Monique Buitenhuis, telefoonnummer: 06-34354174.

I.v.m. vakantie is t/m 6 augustus 2022 onze collega Wendy Legtenberg bereikbaar voor al jullie vragen op telefoonnummer: 06-55127071.

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier!

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Almelo, Carintreggeland Huis De Elshof
Postcode 7608RM
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Monique Buitenhuis, telefoonnummer: 06-34354174. I.v.m. vakantie is t/m 6 augustus 2022 onze collega Wendy Legtenberg 06-55127071.
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 25-07-2022
Reageer voor 31-08-2022
Nummer 112816

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland