Verzorgende IG (ELV)
Markenheem

Functieomschrijving

Die heerlijke leunstoel. Familiefoto’s aan de muur. Het vertrouwde magazine op het tafeltje naast de bank. Dat is thuis. De plek waar je je goed voelt. Waar iedereen zichzelf kan zijn. Lachen en ontspannen. Een gevoel van veiligheid. Dat bieden we ouderen in de regio Doetinchem en Bronckhorst. Met zorg dichtbij, in een van onze woonzorgcentra of in de wijk. Elke dag zetten we dat stapje extra om bij te dragen aan een waardevolle dag. Samen voor en met onze bewoners, hun familie, de mantelzorgers, onze omgeving én ons team.

Ben jij de Verzorgende IG die dolgraag aan de slag wil op onze ELV afdeling? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga jij doen?

Elke dag staan onze bewoners centraal. We bieden zorg met aandacht, die afgestemd is op hun persoonlijke wensen en behoeften. We nemen de tijd om die wensen en behoeften te ontdekken. Door echt verbinding te maken en elkaar goed te leren kennen. Door te ontdekken wat iemand wél kan en wat kleur geeft aan zijn of haar leven. Als verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor het bieden van de benodigde zorg aan onze bewoners en ben je het eerste aanspreekpunt voor familie en mantelzorgers. Jij houdt ervan om samen met je collega’s positief de schouders er onder te zetten en weet jezelf staande te houden in een zeer dynamische omgeving met veel wisselingen qua bewoners. Wekelijks ben je betrokken bij meerdere opname of familie gesprekken.

 

Functie eisen

Je bent een fijne, betrokken collega met hart voor je werk. Samen met je collega’s wil je van elke dag een waardevolle dag maken en vol enthousiasme dat stapje extra zetten. Je vindt het leuk om intensief samen te werken met andere disciplines en behandelaars. Je bent vriendelijk, tactvol en toegankelijk. Op onze ELV afdeling is het belangrijk dat je om kunt gaan met piekdrukte en je blijft rustig in stressvolle situaties. De ouderenzorg is een dynamisch vak waarin jij je continu wilt blijven ontwikkelen.

Daarnaast heb je:

  • Een diploma Verzorgende IG (niveau 3);
  • een flexibele en positieve werkinstelling;

Inschaling

We zeggen wat we doen. En we doen wat we zeggen. We zijn duidelijk, betrouwbaar en open. Naar elkaar en naar anderen. Met liefde voor ons vak blijven we onszelf en onze zorgverlening ontwikkelen. We investeren in onze vakmensen. En bieden volop kansen. Zo kunnen onze bewoners vertrouwen op puur vakmanschap. Iedere dag weer.

We hanteren de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg waarbij de arbeidsvoorwaarden uitstekend zijn geregeld. Je krijgt een prima salaris (FWG 35, € 2.199,49 – 3.025,81). Ook ligt er een pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden voor je klaar:

  • 8% vakantiegeld;
  • 8,33% eindejaarsuitkering;
  • Pensioenopbouw;
  • Een MKSA-regeling (meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden) voor een fiets, tablet of een opleiding naar keuze.

Samen met jou op weg naar een vast dienstverband, maken we de start met een jaarcontract.

Alle uren zijn bespreekbaar.

Voel jij je nu al thuis bij Markenheem?
Laat ons dan weten wie je bent en solliciteer via onze werkenbij website.
https://www.werkenbijmarkenheem.nl/vacatures/verzorgende-ig-elv
Heb je aanvullende vragen over de vacature van Verzorgende IG, bel of app dan gerust met onze HRM-afdeling via 06 – 86 85 26 47.

Type Vacature
Organisatie Markenheem
Locatie Markenheem, locatie Schavenweide
Postcode 7003DS
Stad Doetinchem
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Mirjam Lamers (Recruiter)
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 10-02-2023
Reageer voor 30-04-2023
Nummer 112574
Doorsturen Bekijk PDF

Markenheem

Centra voor zorg en dienstverlening

Markenheem biedt verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg aan 340 cliënten in vijf woonzorgcentra en aan ruim 1000 cliënten (huishoudelijke) zorg en verpleging thuis in de gemeenten Doetinchem en Bronckhorst. Ook dagactiviteit, tijdelijk verblijf en de verhuur van appartementen behoren tot ons aanbod.

We bieden kwalitatief hoogwaardige ouderenzorg die afgestemd is op de persoonlijke wensen en behoeften van onze cliënten. We willen dichtbij alle betrokken partijen staan waaronder onze cliënten, hun familie, (zorg)instellingen en andere stakeholders. We zijn een betrouwbare partner die met enthousiaste en vakkundige medewerkers ouderenzorg dichtbij levert. Samen zorgen we zo voor een ideale leefomgeving voor onze cliënten.

Meer over Markenheem