Verzorgende IG en helpende, woonzorgcentrum Groote & Voorster (uren in overleg)
Zorggroep Solis

Functieomschrijving

 

Mevrouw Kloosterman is gisteren thuisgekomen. Ze was opgenomen in het ziekenhuis met een CVA. Ze heeft momenteel nog te weinig kracht in haar benen om te kunnen staan. Mevrouw praat sinds haar CVA onduidelijk, maar begrijpt prima wat je zegt.

Je hebt haar op bed geholpen met haar persoonlijke verzorging en helpt haar in haar rolstoel met de passieve lift. Na een paar minuten komt de huisarts binnen. Samen met mevrouw overleggen jullie dat de logopedist morgen langskomt om haar te helpen met haar spraakproblemen.

Voor het woonzorgcentrum het Groote & Voorster zijn wij op zoek naar een bekwame verzorgende IG of een helpende die de ambitie heeft om, op termijn, een opleidingstraject tot verzorgende te volgen. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg en verpleging. We bieden je een leuke werkplek bij een team dat volop in ontwikkeling is en ook onze cliënt centraal stelt. Kijk voor meer informatie over Groote & Voorster op https://zorggroepsolis.nl/huizen-en-behandelcentra/3/groote-en-voorster.

Functie eisen

Jij: 

  • hebt affiniteit met de ouderenzorg en je hebt oog voor de mens achter de cliënt
  • kunt zowel samen als zelfstandig werken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • stemt, afhankelijk van je startniveau, samen met de cliënten en diens mantelzorgers de (zorg)behoefte af en kijkt altijd vanuit de mogelijkheden van de cliënt
  • bent zelfverzekerd, flexibel, meedenkend, creatief en zorgzaam
  • houdt het overzicht en kunt snel schakelen in de verschillende situaties

Inschaling

Scholing
Wij werken met het Solis Leerplein, hier heb je gemakkelijk en snel in beeld wanneer je weer geschoold moet worden voor bijvoorbeeld één of meerdere voorbehouden of risicovolle handelingen. Ook zijn er allerlei e-Learning modules beschikbaar die je kunt volgen.

Salaris
Het salaris bedraagt bruto per maand bij een volledige werkweek (36 uur per week) voor verzorgende IG maximaal € 2.668,93 (FWG 35), voor helpende niveau 2 maximaal € 2.397,39 (FWG 25). De aanstelling is voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden.

Bijzonderheden

Meer informatie?
Neem contact op met Lisa Kreeft, verpleegkundig hoofd, tel.: 06-82952579.

Solliciteren?
Je kunt tot en met 12 juli 2019 reageren via www.zorggroepsolis.nl/vacatures. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdagochtend, 18 juli 2019. Een referentenonderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Medewerkers hebben voorrang volgens interne procedure.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden Solis vergoed.

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Solis
Locatie Zorggroep Solis, locatie Groote & Voorster in Deventer
Postcode 7411RA
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Helpende niveau 2
Verzorgende IG
Publicatiedatum 19-06-2019
Reageer voor 13-07-2019
Ingangsdatum 19-06-2019
Nummer 46213

Zorggroep Solis

Zorggroep Solis verleent sinds 1267 zorg aan mensen in Deventer en omgeving. We weten de weg in de zorgwereld. Van begin tot begeleiding in de laatste levensfase. Tot Zorggroep Solis behoren: woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, De Bloemendal, Groote & Voorster, St Jurriën en Spikvoorde, Hospice de Winde, Ortis paramedische praktijken, Vte en Buro Saartje voor bemiddeling in huishoudelijke hulp. Zorggroep Solis heeft bovendien een chronische pijnkliniek en een centrum voor palliatieve dag- en intervalzorg.

Meer over Zorggroep Solis