VERZORGENDE-IG EN VERPLEEGKUNDIGE 'T VLIERHUIS IN OMMEN
Saxenburgh

’t Vlierhuis in Ommen zoekt meerdere ZORGPROFESSIONALS die kijken naar mogelijkheden 

Hoe ziet het werken bij ’t Vlierhuis er uit?
Fijn dat jij ’t Vlierhuis mogelijk komt versterken! Als verpleegkundige of verzorgende-IG kom je te werken op een locatie waar we kleinschalige zorg aanbieden. We vinden het erg belangrijk dat we kijken naar persoonsgerichte zorg: Wat heeft meneer of mevrouw echt nodig? Sluit het aan bij wat ze gewend zijn? Kunnen we dat bij ’t Vlierhuis ook realiseren? Ja, vaak kunnen we dat! Lees onderaan de vacature twee mooie voorbeelden.

Samen met je collega’s draai je mee in het team en zorg je voor de bewoners. Hierbij vinden we individuele aandacht belangrijk en kijken we hoe we de laatste fase van het leven zo aangenaam en comfortabel mogelijk kunnen maken. Hierin zoek je afstemming met het team en de arts.

Als verpleegkundige heb je een coachende rol in het team en kan je gebeld worden door andere woningen om mee te kijken, input te geven of om even te sparren. Jouw expertise wordt erg op prijs gesteld! Het kan ook af en toe voorkomen dat je gebeld wordt door collega’s in de regio.

Daarnaast weet jij op een inspirerende wijze kansen te zien en te grijpen. Wil je iets proberen? Ga er voor! Je krijgt binnen je functie veel ruimte om te ontwikkelen waarbij je ook fouten mag maken. Zolang je jouw keuzes maar onderbouwt.  Dat wordt bij ’t Vlierhuis enorm gewaardeerd en gestimuleerd.

Wat hebben onze bewoners nodig?
Je bent een gediplomeerd als verzorgende-IG of verpleegkundige (met een BIG-registratie). We vinden de hoeveelheid ervaring minder belangrijk. We kijken meer naar de capaciteiten die je hebt, of je de regie pakt en hoe je in je werk staat.

’t Vlierhuis
Onze locatie bevindt zich in de wijk Alteveer in Ommen, aan de rand van een nieuwbouwwijk. Per woning wonen ongeveer 7 bewoners. Iedere bewoner heeft een eigen, ruime kamer met toilet en badkamer. Daarnaast is er een gezamenlijke woonkamer. Hier kan bijvoorbeeld gezamenlijk gegeten worden, maar als het bij de bewoner beter past om bijvoorbeeld op de eigen kamer te ontbijten, dan wordt dit gefaciliteerd. Ook hierin sluiten we aan bij de wensen van de bewoners.

Naast je eigen team heb je ook collega’s van de andere woningen bij ’t Vlierhuis.

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Salaris is maximaal € 3.060,18 (VIG) / € 3.362,22 (VP) bruto o.b.v. 36 uur per week (cao VVT, FWG 40/45) 
    • Er komt nog onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld (8%) en eindejaarsuitkering bij (8,33%)
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, opleidingen, een fietsplan en nog een aantal opties zoals een laptop
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Twijfel je en wil je eerst meelopen of nog wat vragen stellen? Beide kan! Neem dan contact op met Alien Tuinman via (06) 52 52 72 52. Je mag ook gerust een Whatsapp bericht sturen. 

Verklaring omtrent gedrag (VOG) & referenties
Kom je bij Saxenburgh in dienst, dan vragen we je een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij Saxenburgh gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Tot snel!

Voorbeelden waarbij we kijken naar mogelijkheden:

  • Bewoner A heeft altijd op een boerderij gewoond. Hij stond elke dag op zijn erf en ontmoette mensen die langs kwamen. Hier maakte hij altijd even een praatje mee. Je zou denken dat dit niet meer kon, nadat hij naar ’t Vlierhuis verhuisde. Maar niets is minder waar: meneer werd begeleid naar de parkeerplaats van de locatie, zodat hij daar een praatje kan maken met mensen die langs komen. Een klein gebaar, maar een groots resultaat voor de bewoner!

  • Bewoner B heeft ook altijd op een boerderij gewoond. Aan het eind van de dag liep hij over het erf om alles te controleren. Meneer verhuisde naar ’t Vlierhuis en daar kon hij zijn dagelijkse ronde niet meer lopen. Ook hier is een oplossing voor gevonden: meneer gaat elke dag even naar de bovenverdieping van de locatie, zodat hij daar een controle ronde kan lopen. Daarna kan hij met een gerust hart naar bed.

Relatief simpele oplossingen, maar je moet ze wel kunnen bedenken. Van deze opties is het resultaat ook goed zichtbaar: als ze hun vertrouwde gewoonte niet kunnen doen, resulteert het in onrust.

Let op
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres pa@sxb.nl op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer V.21.087
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh woon-/zorglocaties gebied Ommen
Postcode 7731CL
Stad Ommen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 16
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Alien Tuinman via (06) 52 52 72 52
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 10-09-2021
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 01-10-2021
Nummer 71037
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh