Verzorgende IG– Enschede Zuid (20 uur)
Manna

Functieomschrijving

Team Enschede zuid is op zoek naar een enthousiaste en betrokken verzorgende IG. Onze wijk bestaat uit verschillende doelgroepen en leeftijdscategorieën, zorgvragen zijn hierdoor erg divers. Het team is samen sturend, waarbij de wens van de cliënt voorop staat. Ons team bestaat uit wijkverpleegkundige, verpleegkundige niveau 4 en verzorgende IG. Het is een jong team met gedreven zorgverleners die hun werk met passie uitvoeren.

Organisatievisie

Manna levert ondersteuning en persoonlijke aandacht voor iedereen vanuit een christelijke basis. Voortdurend verbeteren en professionaliteit zijn voor onze medewerkers vanzelfsprekend.

Wat houdt de functie in?

Een verzorgende IG in de wijkverpleging levert zorg volgens het zorgplan. Daarnaast hebben ze contact met familie en of mantelzorgers. Ook voeren ze EVV taken uit, hieronder valt bijvoorbeeld uitvoeren van evaluaties en monitoren van lichamelijke achteruitgang. In het samen sturend team heeft elke medewerker een rol die aansluit bij haar of zijn kwaliteiten. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg.

Functie eisen

Wat vragen wij?

  • Een gediplomeerd verzorgende IG
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Collegiaal en zelfstandig kunnen werken
  • Je bent flexibel inzetbaar in verschillende diensten

Inschaling

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een contract voor een jaar met uitzicht op een verlenging voor onbepaalde tijd.
  • Een goede werksfeer met enthousiaste collega’s
  • Er is ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën
  • Een salaris in FWG schaal 35 conform de cao VVT. Daarnaast hebben wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: een goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen bij pensioenfonds Zorg en Welzijn, diverse mogelijkheden tot scholing, reiskostenvergoeding, een eindejaarsuitkering van 8,33% en een actieve personeelsvereniging.

Heb je nog twijfels over het werken in de wijkverpleging? Dan bieden wij de mogelijkheid om eens mee te lopen en een kijkje te nemen.

Bijzonderheden

Enthousiast?

Reageren kan door je sollicitatie te sturen naar afdeling P&O via po@zorggroep-manna.nl. Voor vragen kun je terecht bij Lisette van Aarsen of Hong- Ling Kuipers- Ko, wijkverpleegkundige, 053-30303611.

Wij vragen aan iedere nieuwe medewerker een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Type Vacature
Organisatie Manna
Locatie Zorggroep Manna
Postcode 7511AD
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 11-05-2020
Reageer voor 01-07-2020
Ingangsdatum 12-03-2020
Nummer 52029
Doorsturen Bekijk PDF

Manna

Manna biedt een totaal pakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan burgers in Twente met een ondersteunings- en/of zorgvraag. We doen dit liefdevol, dichtbij, in uw eigen context en bij u thuis of in kleine locaties. Onze zorg- en dienstverlening wordt verleend door gepassioneerde medewerkers en vrijwilligers. We doen dit vanuit kleine teams, lokaal in de wijk. De teams zijn slagvaardig en zichtbaar. De verantwoordelijkheid ligt laag. In onze houding willen we cliënten en bewoners van de locaties uitdagen in het nemen en benutten van eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden. Manna verbindt en zet het (in)formeel (christelijk) netwerk rond elke cliënt in.

Meer over Manna