Verzorgende IG (flexibel of nacht)
Welstee

Ben jij onze nieuwe verzorgende IG?

Ben jij die fijne collega die we zoeken, flexibel inzetbaar in dag- en avonddiensten of specifiek voor de nacht? Betrokken en vakbekwaam om samen met ons te werken in Huize den Oostenborgh te Ootmarsum? We zien er naar uit jou te ontmoeten!

Werken bij Welstee is echt bijzonder! Onze werksfeer is uniek en het hoge zorg- en serviceniveau dat we onze bewoners bieden sluit daar naadloos op aan. Bij ons staat het welzijn van onze bewoners en medewerkers centraal. Betrokken, zorgzaam en empathisch; zo gaan we met elkaar om. Werken bij Welstee is meer dan alleen zorgen.

Je komt terecht in een kleinschalig en hecht team. We helpen elkaar waar we kunnen, zowel in de zorg als in de hotelmatige dienstverlening.

Wij bieden jou:

• Een mooie functie in een betrokken team met ruimte voor eigen initiatief en de mogelijkheid voor persoonlijke ontwikkeling.
• Een prima salaris met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Jij beschikt over:

• Minimaal een mbo-diploma niveau 3 of vergelijkbaar.
• Pré: ervaring op een PG-afdeling.

Bijzonderheden

Wil jij samen met ons de zorg en aandacht geven die voor onze bewoner het verschil maakt en zie je het als een uitdaging te werken in een team wat zich bij voortduring professioneel aan het ontwikkelen is?

Dan ben je meer dan welkom om contact met ons op te nemen. Jolanda Latka of Merle Kolfoort staan je heel graag te woord. Telefonisch: 0541-280800 of via e-mail: vacature@welstee.nl.

Type Vacature
Organisatie Welstee
Locatie Huize den Oostenborgh
Postcode 7631 GB
Stad Ootmarsum
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Merle Kolfoort
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 14-09-2020
Ingangsdatum 14-09-2020
Reageer voor 30-09-2020
Nummer 54748
Doorsturen Bekijk PDF

Welstee

Welstee biedt een volwaardig alternatief voor verpleeghuiszorg in een kleinschalige, beschermde omgeving op riante locaties. We onderscheiden ons onder andere door een luxueuze, stijlvolle woonomgeving en een onbeperkt aanbod van zorg- en welzijnsdiensten. Wij bieden 24 uur per dag zorg en begeleiding aan mensen met somatische problematiek en psychogeriatrische ziektebeelden. Ook voor palliatieve zorg en tijdelijke opvang kunt u bij ons terecht.

Meer over Welstee